Kansalliset tapahtumat Padel Sarja ja Nationalin finaalit Padel Cup antoi tuomionsa: 3 pelaajaa onnistui voittamaan kaiken: Jose Luis Lara Salines, Aitor Garcia ja Fiona Ligi. Marianne Vandaele onnistui voittamaan Nationalin molemmat kilpailut Padel Sarja. Yhteenveto tästä upeasta turnausviikosta padel Etelä-Ranskassa.

Aitor Garcia / José Luis Lara Salines: aivan liian vahva

Espanjalainen pari voitti kaikki 3 National-kilpailua Padel Sarja ja Nationalin finaalit Padel Kuppi. 3 P1000 voitti kädet alas. Kilpailu oli, mutta espanjalaiset olivat aivan liian vahvoja, jotta heitä voitettaisiin tällä viikolla. Olipa Vière, Bézier tai Cap d'Agde, espanjalainen pari onnistui moitteettomasti.

Fiona Ligi Nationalin suuri voittaja Padel Kuppi

Mikä tahansa hänen kumppaninsa, nuori pelaaja Fiona Ligi voitti kaikki National-kilpailut Padel Sarja.

Kahden ensimmäisen tapahtuman aikana La Vièressä ja Béziersissä Ligi / Vandaele-pari voitti ilman liikaa vaikeuksia. Se oli ensimmäinen kerta, kun kaksi pelaajaa liittyi yhteen, ja voidaan sanoa, että asiat menivät hyvin.

Toivomme, että tämä yhdistys uudistuu parhaita ranskalaisia ​​pelaajia vastaan.

Kansallisen loppuvaiheessa Padel Cup d'Agde International Centerissä Fiona Ligi pelasi espanjalaisen Ariadna Roviran kanssa. Mielenkiintoinen yhdistelmä, vaikka "asettuminen" vaati muutama säätö, kertoo Fiona.

Välierissä Ranskan ja Espanjan pari voitti Vandaele / Lovera-parin 3 erässä.

Finaalissa se on täydellinen ottelu, jonka Ligi / Aridna tarjoaa vaarallista paria vastaan ​​Lambregts / Alquier voitti 6/3 6/0.