Grégoire Tapin antaa meille mahdollisuuden kokea uudelleen sisäpuolelta Gardenin, Rennais-klubin, valtavan seikkailun ensimmäisten Ranskan interclub-mestaruuskilpailujen aikana. padel Kansallinen 2.

Pieniä muistutuksia...

Toukokuussa alueelliset seuranväliset mestaruuskilpailut padel, jonka tavoitteena on ruokkia tulevia kansallisia jakoja. Le Garden isännöi näitä alueellisia mestaruuskilpailuja kotonaan, ja sen naisten ensimmäinen joukkue voitti hullussa ilmapiirissä. Hursteena kakun päällä, myös miesten joukkue sijoittui ensimmäiseksi ja pääsi siten myös Ranskan National 2 -joukkueiden mestaruuskilpailuihin, jotka pidettiin viikonloppuna 15. lokakuuta Urbanissa. Padel Carquefousta.

Läntisestä konferenssista oli paikalla 8 joukkuetta: St Jean de Monts, Tours, La Rochelle, Rennes, Caen, Arcachon, Palavas ja Sète. 2 finalistijoukkuetta varmisti nousun National 1 -sarjaan, ja muut joukkueet joutuivat palaamaan alueellisiin interseuroihin tänä vuonna.

La Teste voitti finaalin La Rochellen ja Sète voitti ottelun kolmannesta sijasta Garden Rennesiä vastaan.

Jos tulos ei ollut toivottu, on varmaa, että Bretagnia edustanut joukkue haluaa palata sinne ensi vuonna.

Pelaajien esittely

Seura esittelee "Dream Team", joka meni Ranskan mestaruuskilpailuihin padel :

• Vincent Sapène, 74. ranskalainen pelaaja, oli paikallinen kapteeni. Hänellä on niin sulava peli, että luulisi, että padel on helppo pelata!
  • Justin garnier, "el profesor" yksityistuntien kerhossa! Hän sijoittui sijalle 81 ranskalainen pelaaja, ja hän on Team Bretagnen 100 parhaan joukossa.
  • Maxime Vimard , poikkeuksellinen käsi ja ilmiömäinen mittakaava! Hän sijoittui sijalle 137. Ranskan pelaaja, ja hän muodostaa täydentävän parin  Pierre Lambard, väsymätön sotakoneemme ja 192. ranskalainen pelaaja!!
  • Puolamme Amiensista Simon Malinowski , seuran symbolinen hahmo, jolla on maratonjuoksijan fysiikka, oli myös osa joukkuetta!!
  • Rekrytoimme, eikä vähäisimpänä:  Lucas Puglia. Tennispelaaja, joka saavutti 10. sijan maailmassa vuonna 2018 ja rinnastettiin 300. ranskalaiseen pelaajaan padel, Lucas on tullut vahvistamaan Gardenin rivejä!
  • Kaksi viimeistä pelaajaa ovat myyttinen pari Gardenista: Neil MacLean, argentiinalais-bretoni, joka on sijalla 324, ja Fabrice Lory, jumalaisen kalju, 724. ranskalainen pelaajamme.