Brasilialaiset voittivat viidennen sijan ottelussa Belgiaa vastaan ​​tänä aamuna Dubain MM-kisoissa 2022.

Tämä ei selvästikään ole brasilialaisten unelmakilpailu. Niiden tyttöjen välillä, jotka luuli olevansa pätevä puolivälieriin ja kuka ei lopulta, ja pojat, jotka hävisivät illan päätteeksi Portugalille, turnaus oli monimutkainen.

Siitä huolimatta Seleçao-tiimit tekivät työnsä päästäkseen parhaaseen mahdolliseen paikkaan. Alankomaita eilen hallinneet tytöt sijoittuivat 9. sijalle, kun taas pojat sijoittuivat 5. sijalle Belgian voiton ansiosta.

Itse asiassa, kun pari Bergamini / S.Flores voitti Deloyerin / Montoisyn 6/4 6/4, Lucas Campagnolo ja Joao Flores viimeistelivät työn Geens / Peeters: 6/2 6/4. Tarpeeksi päättää kilpailun hieman vähemmän katkeruudella…

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !