Arturo Coello ja Javi Garrido voittivat vuoden 23 Espanjan alle 2021-vuotiaiden mestaruuden finaalissa Miguel Yanguasia ja Ivan Ramirezia vastaan.

Se oli unelmien finaali näille alle 23-vuotiaille Espanjan mestaruuskilpailuille, jossa oli 4 pelaajaa 50 parhaan joukosta World Padel Tour ! Lopuksi, nämä ovat suosikkeja, Arturo Coello (22 WPT) ja Javi Garrido (34 WPT), joka voitti Ivan Ramirezin (30 WPT) / Miguel Yanguasin (46 WPT): 6/3 6/4.

Tyttöjen joukossa finaalissa myös leimattu WPT, he ovat Bea Gonzalez (9 WPT) ja Bea Caldera (48 WPT) joka voitti kilpailun ja voitti finaalissa Julia Polon (58 WPT) ja Patricia Martinezin (55 WPT). “Beas” voitti samalla pisteellä kuin Coello ja Lamperti: 6 / 3 6 / 4.

Espanjan mestaruuden voittajat -23 vuotta 2021

Huomaa, että kaksi voittavaa paria eivät ole menettäneet sarjaa turnausta, niin että ne täyttävät itsevarmuuden ennen heidän merkintöjään pääsarjan arvontaan World Padel Tour Valladolidin mestari !