Laura Clerguen ja Fiona Ligin voitto näiden välierissä Ranskan mestaruuskilpailut 2022 kahdessa erässä (2-6 4-6) Mélissa Martinia ja Amélie Detriviereä vastaan. He voittivat ensimmäisen lipun finaaliin!

1. erä – Clergue ja Ligi asettivat sävyn startille

Tämä naisten välierien suurena julisteena esitelty ottelu alkoi melko yllättävästi.

Laura (Clergue) epäilemättä kasvatti kokouksen erityishaastetta (peleihin osallistuvien neljän pelaajan joukossa hän on ainoa, jota ei ole valittu Dubain MM-kisoihin), antoi meille todellisen "mestariluokan" panoksen. Erittäin oikeudenmukainen, ei epäröinyt ottaa peliä itsekseen tarvittaessa, Aixoise tiesi puhua voimastaan ​​useaan otteeseen, mikä tyrkkäsi vastustuksen täysin.

Oppositio, puhutaan siitä. Ranskassa tällä kaudella kakkosparina (Alix Collombonin ja Léa Godallierin takana) Martin ja Detriviere tiesivät, että heillä on tänään työnsä.

Lauran ja Fionan tukehduttamina Amélie ja Mélissa vaikuttivat alusta alkaen täysin veden alla. Mutta kaksi kansainvälistä pelaajaa eivät luovuttaneet kokonaan ja jopa palasivat otteluun erän lopussa ottamalla ensimmäisen kerran vastustajiensa palvelukseen.

Valitettavasti heidän osaltaan oli vielä palvelua purkaa ja hermot olivat liian kovat Fionan ja Lauran puolella, jotka osasivat pysyä rauhallisena pitääkseen kasvonsa ja puskeakseen tämän ensimmäisen erän.

Erätulos: 6-4 Clergue/Ligi

2. erä – Hieno taistelu..mutta Fiona ja Laura olivat liian vahvoja

Tämän toisen kierroksen alku oli huomattavasti erilainen. Todistimme todellakin todellista taistelua, jossa oli erittäin tiukkoja pisteitä kaikilta puolilta. Luvattu taistelu oli vihdoin täällä.

Epätodennäköiset puolustukset, isot törmäykset, ulostulot kolmella: tämä toisen erän alku oli puhdas ilo padel taistelu oli niin kovaa.

Jokainen parista oli omassa ottelussaan. Kuitenkin, kuten ensimmäisellä kierroksella, vuorovesi oli siirtymässä kohti Lauraa ja Fionaa. Puolustuksen laadullaan ja tarkkuudellaan he pystyivät tekemään eron sijoitetulle 5:lle, joka alkoi menettää jälkensä heti, kun hänen syöttönsä menetettiin tämän toisen erän 5. pelissä.

Kiinteänä kohtaamispaikkansa Fiona ja Ligi osasivat pitää päänsä kylmänä saadakseen työnsä päätökseen. Erittäin mukava kosto Lauralle, joka on poissa MM-kisoista, mutta on hyvin paikalla Ranskan mestaruuskilpailujen finaalissa!

Lopputulos: 6-4 6-2 Clergue / Ligi

Ottelun jälkeisessä haastattelussa molemmat pelaajat olivat selvästi iloisia!