Toinen suuri päivä täynnä yllätyksiä Beausoleilissa A1:llePadel Ranskan avoimet.

Sensaatiot mieskuvassa

100 % argentiinalaisten kaksintaistelussa numerot 1, Maximiliano Arce ja Franco Dal Bianco sai parin paremman Frugoni/Parra, voittaja 6 / 3 7 / 5.

Rodrigo Lopez ja Thomas Cheda epäonnistuivat toistamaan saavutustaan ​​sarjan numeroa 2 vastaan, Germani ja "Tolito" lensi kokouksen yli espanjalaisia ​​vastaan ​​ja voitti 6 / 2 6 / 3.

He eivät ole valmiita unohtamaan tätä ottelua, Nanno Puppo ja Leonardo Yob voitti portugalilaisia ​​veljiä vastaan Jumala antologian ottelussa. Ensimmäinen erä kääntyy kierroksen voittavien argentiinalaisten hyväksi 6 / 3. Numero 9 siemen onnistuu saamaan takaisin yliotteen ja voittaa toisen kierroksen 6/4. Portugali johtaa jopa 5/2 viimeisessä erässä mutta argentiinalaiset eivät ole sanoneet viimeistä sanaansa. Nanno ja Leito taistele loppuun asti ja työnnä Deus-veljekset tie-breakiin. Kun olet säästänyt 4 ottelupistettä, Puppo ja Yob kaataa portugalilaiset, 6/3 4/6 7/6. He pelaavat tänä perjantaina nuoren uransa ensimmäisen puolivälierän.

Diego Ramos ja Agustin Torre piti taistella voittaakseen espanjaparia vastaan Batista/Gil. Uruguay ja argentiinalaiset johtivat ensimmäisessä erässä 5-1, ennen kuin ne saatiin kiinni 5-5. Sevilla Masterin finalistit voittavat edelleen ensimmäisen kierroksen 7 / 6. Toisella kierroksella Diego ja El Loco ovat jälleen kiusattuja, mutta onnistuvat voittamaan kokouksen 7. 6/6.

Lijo ja Semmler tarjosivat itselleen kylvetyn numeron 4 päänahan. Jälleen kerran, Britit ja Sanchez putoaa kilpailussa ennenaikaisesti. Espanjalaiset hallitsivat ensimmäistä erää 6/4 ennen kuin hävisivät toisen erän tie-breakissa 6/7. Mutta lopulta Lijo ja Semmler lentävät kolmannen erän yli ja jättävät TS4:n pois turnauksesta 6/4 6/7 6/1.

Juan Ignacio De Pascual ja Gonzalo Alfonso teki tehtävänsä espanjalaisia ​​vastaan Jose Luiz Gonzalez ja Antonio Luque, voitolla 7. 5/6.

Matias Dal Moral ja Pablo Barrera välttää ansa Feyrrera/Piotto. Argentiinalaiset voittivat kahdessa erässä 6 / 2 7 / 6.

Päivän viimeisessä pelissä pari voitti Chozas/Gutierrez kaksikkoa päin Flores/Morillas ensimmäinen sarja koukussa ja toinen nopeutettu: 7/5 6/0.

Voit kokea kohtaamisen uudelleen:

Ranskalainen pari 1/4-finaalissa

Jännittävässä ottelussa, Lucile Pothier ja Jessica Ginier voittivat 3 erässä turnauksen TS10:tä vastaan, voitto 4/6 6/3 6/4.

Lucile Pothier - Jessica Ginier A1 Padel Ranskan avoimet

Wendy Barsotti ja Elodie Invernon epäonnistui karsinnassa tänä iltapäivänä! Epäonnistuneen ottelun alun jälkeen ranskalaiset juoksevat maalin perässä. brasilialaiset ja portugalilaiset olivat armottomia ensimmäisessä erässä. Toisella kierroksella Wendy ja Élodie saapuvat paremmilla aikeilla, mutta Ribeiro ja Silva ovat yläpuolella. Ranskalaiset hävisivät kahdessa erässä 6 / 2 6 / 3.