APT Hublot Monaco Mastersin viimeinen vaihe alkaa tänä tiistaiaamuna ensimmäisellä 16 ottelun kierroksella.

20:21: Scatenan eliminointi!

Vahvempi, kokeneempi, Restivo / Ramos-duo voitti kahdessa erässä Scatena / Mercadal 6-2 6-4. Tässä APT Hublot Monaco Masterissa ei enää kilpaile ranskalaisia.

Scatena-Mercadal-APT-MONACO-2022

19:45: Ensimmäinen setti Restivolle / Ramosille

Puolustuksessa erittäin vakaa italialais-uruguaylainen pari voitti ensimmäisen erän Scatia ja Mercadalia vastaan ​​6-2.

Klo 19: Scat' lähtee radalle!

Jérémy Scatena osallistui turnaukseen Adria Mercadalin kanssa. Vastakohtana Juan Restivo / Diego Ramos, Scat 'ja hänen kumppaninsa on vaikea kohdata Uruguayo-italialainen kaksikko.

Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä täältä:

19:02: Torre / Saksa ilman pakottamista!

Tiukan, mutta omalta osaltaan erityisen hyvin onnistuneen ottelun lopussa argentiinalainen pari voitti hollantilaisia ​​Maarsen / Meijer 6-4 6-4.

18:21: Torre / saksalainen johdossa!

Erittäin vakaa, argentiinalaiset aloittivat ottelun täydellisesti voittamalla ensimmäisen erän lukemin 6-4.

17:53: Torre/Saksa-ottelu vs Maarsen/Meijer seurataan Youtube-kanavaltamme!

Padel Magazine ottaa haltuunsa ja tarjoaa sinulle live-ottelun, jota voit seurata suoraan täältä.

17:41: Vasco / Pascoal maalissa!

Hävittyään ensimmäisen erän melko kuivasti, Antonio Aragonin ja Vasco Pascoalin pari voitti lopulta kolmannen erän jälkeen. Lopputulos: 3-2 6-7 5-6

16:08: Santana / Saez pussi ensimmäisen setin!

Juuri Beausoleil-kompleksiin siirretty 100 % espanjalainen pari voitti ensimmäisen erän 6-2 Luso-espanjalaista duoa Luque / Pascoalia vastaan.

Klo 15: Ottelut siirretty seuralle

Aikana mainittujen erittäin vaikeiden peliolosuhteiden jälkeen ottelusta Maigret/Tison ja Nuno/Migues Deus, ottelut jatkuvat seuran sisäkentällä.

14:15: Appelgren ja Stjern pyörivät kahdeksantena

Alusta loppuun kontrolloidussa ottelussa ruotsalaiset voittivat melko helposti lukemin 6-1/6-0 monegaskilaiset Jordane Klein ja Franck Damar. Siksi he pääsivät tämän ATP Hublot Monaco Masterin 8. sijalle.

13:22: Miguel ja Nuno Deus voittivat

Ratkaisevassa erässä, joka oli täynnä puntos de oroa, portugalilainen osoittautui vahvimmaksi ja voitti 6/2. Se on suuri pettymys ranskalaisille, joilla oli paljon vaikeuksia sopeutua helvetin tuuleen.

Jeremy Scatena yrittää iltapäivän lopussa pelastaa Ranskan kunnian tässä Hublot Monaco Master 2022 -kilpailussa.

Klo 13: Ratkaiseva erä Maigret/Tisonin ja Deuksen välillä!

Hallittuaan ensimmäistä erää (6/2), Ben ja Adrien yllättyivät yhä monimutkaisemmista peliolosuhteista. Portugalilaiset voittivat toisen erän ja siirsivät ottelun kolmanteen erään.

11:42: Ranskalaiset valmistautuvat sisääntuloon!

Tapaamisen suoraa seuraamista varten se tapahtuu suoraan täällä: PORTHOLE MONACO MASTER R16 – DIA 1 – YouTube

11:33: Da Cunhan / Floresin voitto 3 erässä!

Brasilialaiset voittivat 3-6 7-5 6-1 paria Mambrini / Lopez vastaan, joka ei olisi ollut kelvoton, mutta joka on saattanut kärsiä kokemuksen puutteesta Aptin 15. sijaa vastaan.

11:04: Da Cunha / Flores nappaavat kolmannen erän

Tässä 2. erässä johtaneilla argentiinalaisilla Mambrinilla ja Lopezilla oli jopa mahdollisuus syöttöön voittaakseen ottelun. Mutta Da Cunha ja Flores eivät luovuttaneet ja tarjoutuivat jännityksen lopussa tässä toisessa erässä.

Apt Hublot Monacon keskustuomioistuin 2022

8:45: Ensimmäinen peli

Le taulukon avausottelu tulee olemaan ennennäkemätön ja mielenkiintoinen oppositio. Juniorit Lautaro Mambrini (nro 76) ja Facundo Lopez (nro 60) vastustetaan Lucas Silveira Da Cunha (nro 15) ja Joao Pedro Flores (nro 15). Paperilla brasilialainen pari on suuri suosikki. Argentiina–Brasilia-ottelu seuraa klo 9 alkaen.