Marta Borrero ja Patricia Martinez voittivat vuoden 2022 Master FinalinAPT Padel soveltuu. Guadalajarassa nuoret espanjalaiset tiesivät, kuinka saada vauhtia saavuttaakseen loistavan suorituskyvyn finaalissa.

Se oli heidän kunnianhimonsa, ja Patricia ja Marta onnistuivat lunastamaan tittelin. Turnauksen voittamattoman parin edessä espanjalaisten oli työskenneltävä voittaakseen Bancheron / Armeston.

Huolimatta ottelun epäonnistuneesta aloituksesta, Borrero ja Martinez nousevat 1/4 ja voittivat väliajan. Kaksi nuorta naista olivat epäilemättä parempia tänä sunnuntaina ja kostavat tappiosta lohkovaiheessa.

Marta Borrero / Patricia Martinez Fortun 7 / 6 6 / 4 Daniela Banchero / Paola Armesto

"Meille on uskomatonta olla tämän ensimmäisen Women's Mastersin mestareita", selitti Valladolidista kotoisin oleva kokouksen lopussa.

Hänen nimensä perusteella voimme arvata hänen espanjalaisen ja italialaisen alkuperänsä. Lorenzo on monikielinen intohimoinen urheilu: journalismi kutsumuksesta ja tapahtumat palvonnan kautta ovat hänen kaksi jalkaansa. Hän on kansainvälinen herrasmies Padel Magazine. Näet sen usein erilaisissa kansainvälisissä kilpailuissa, mutta myös Ranskan suurissa tapahtumissa. @eyeofpadel Instagramissa nähdäksesi hänen parhaat kuvat padel !