Tämän jälkeen APT Hublot Monacon mestari, jonka ohjelmassa tänään kaikki puolivälierät Padel Magazine.

20:17: Windahl / Gutierrez julkaisevat APT nro 1

Meille luvattiin titaaninen ottelu, me saimme sen. No melkein. Windahl/Gutierrez-pari, joka esiintyi ensimmäistä kertaa APT:ssä, kohtasi Maxi Arce/Franco Dal Bianco -listan johtajat. Erittäin, erittäin korkeatasoisessa ottelussa lopulta ruotsalainen ja argentiinalainen voittivat vastustajansa.

Lopputulos: voita Windahl Gutierrez 7-6 4-6 6-3

18:02: Barrera / Britit pilvillään

Loistava suoritus Barrera/Britos-parilta, mikä vahvistaa sen erinomainen muoto tällä hetkellä voittamalla kahdessa erässä paria Julianoti / Quiles vastaan. Arvostettu voitto, jonka ansiosta he pääsevät tämän APT Hublot Monaco Masterin viimeiselle ruudulle.

Lopputulos: 7-5 6-3 Barrera/Britos

16:50: Tulos naisten taulukosta 1/4

1/4-finaalit ovat ohi, ja tiedämme nyt kaikki joukkueet, jotka ovat selviytyneet tämän APT Hublot Monaco Masterin viimeiselle kierrokselle. Ottelun tulokset:

Alja Behram / Baharak Soleymani vs Asa Eriksson/Cornelia Lister: 6-4 6-2

Filipa Mendonca/Caterina Vilela vs. Margarida Fernandes/Cristina Gonzalez : 6-7 7-5 4-6

Erika Zanchetta / Martina Parmigiani vs. Marta Gonzalez/Mafalda Fernandes: 6-0 6-6 (peli keskeytetty loukkaantumisen vuoksi)

Mireia Herrada/Maria Rodriguez vs Cristina Carrascosa/Isabel Dominguez: 7-6 6-1

16:09: Chiostrin ja Alfonson mestarikurssi

Voitto Chiostri/Alfonso-parille, ja tyylillä! Jos mainittiin Germani/Torre-parin rikkimäinen luonne heidän voittoisan puolivälierissä Restivo/Ramosia vastaan, Chiostri/Alfonso-pari havaittiin pikemminkin kuolleen rauhallisena ja pettämättömänä malttinsa. Vastapäätä brasilialainen duo Da Cunha / Flores näytti tänään ylivoimaiselta eikä löytänyt ratkaisuja argentiinalaisia ​​vastaan.

Lopputulos: Victory Chiostri / Alfonso 6-4 6-3 1h09 pelin aikana.

Tilastot Chiostri/Alfonso vs Da Cunha/Flores APT Monaco 2022

Klo 14:40: Allemandi / Torre kovassa jännitteessä!

Tiukan ottelun jälkeen Germani/Torre-pari pääsi ulos mahdollisesta ansasta Restivo/Ramos-paria vastaan. He pääsevät tämän APT Hublot Monaco Masterin semifinaaliin. Lopullinen tulos: Voitto Germani/Torre 3-6 6-3 7-6

Katso kokouksen yhteenveto alla olevasta artikkelista:

14:1: Päivitys 4/XNUMX Ladiesista!

Tiedämme jo kaksi tämän APT Hublot Monaco Masterin neljästä semifinalistiparista, ne ovatAlja Behram/Baharak Soleymani ja Margaridas Fernandes/Cristina Gonzalez. He voittivat Asa Eriksson/Cornelia Listerin (6-4 6-2) ja Mendonça/Vilelan (7-6 5-7 6-4).

11:57: Seuraa myös 1/4-finaalin herrat livenä

Löydät linkin seurataksesi miesten pöydän kokouksia suorana täältä:

11:23: Iltapäiväohjelma

Avajaisten tyttöjen jälkeen on miesten arvonnan vuoro astua areenalle. Ottelut pelataan keskuskentällä klo 12 alkaen.

Klo 12: Juan Restivo/Diego Ramos vs Agustin Torre/Tito Allemandi

seuraavat: Lucas Da Cunha/Joao Flores vs Federico Chiostri/Gonzalo Alfonso

seurasi: Pablo Barrera/Andres Britos vs Julio Julianoti/Federico Quiles

seurasi: Franco Dal Bianco/Maxi Arce vs Daniel Windahl/Cristian Gutierrez

08: Aamuohjelma

Melko intensiivisen 8-kierroksen jälkeen on naisten neljännesfinaalien aika, joka pelataan tänä aamuna ja iltapäivän alussa. Tässä on seuraavat julisteet:

9: Alja Behram/Baharak Soleymani vs. Asa Eriksson Krueger/Cornelia Lister

10: Filipa Mendonça/Caterina Vilela vs Margarida Fernandes/Cristina Gonzalez

Klo 12: Erika Zanchetta/Martina Parmigiani vs. Marta Gonzalez/Mafalda Fernandes

13: Mireia Herrada/Maria Eulalia Rodriguez vs. Cristina Carrascosa/Isabel Dominguez

Otteluita voi seurata suorana tästä:

[Perjantai 15. huhtikuuta]

Klo 22: Naisten puolivälierä päättyy

Henkeäsalpaavan ja tapahtumarikkaan päivän päätteeksi naisten 8-välierä antoi meille tuomionsa. Tässä on yhteenveto tämän APT Hublot Monacon naisten XNUMX-välierän tuloksista:

Alja Behram / Baharak Soleymani vs. Raluca Sandu/Noemi Aguilar: 3-6 6-4 7-5

Asa Erikson Krueger/Cornelia Lister vs Florencia Lucia/Sofia Formigal: 6-2 6-2

Antonette Andersson/Biljana Billie Gajic vs. Erika Zanchetta / Martini Parmigiani : 0-6 7-5 2-6

Pilar Albarran Villalon/Rocio Albarran Villalon vs Marta Gonzales / Mafalda Fernandes : 6-7 7-5 7-5

Filipa Mendonca / Catarina Vilela vs Amanda Girdo/Anna Akerberg: 4-6 6-3 6-2

Margarida Fernandes/Cristina Gonzalez vs Dilara Yutkuran/Kristina Clement: 6-1 6-1

Elodie Invernon/Charlotte Soubrié vs. Mireia Herrada Ruiz/Maria Eulalia Rodriguez : 2-6 6-3 3-6

Vanessa Alonso/Silvia Lopez vs. Cristina Carrascosa/Isabel Dominguez Munaiz : 2-6 4-6

Klo 21:31: Britit ja Barrera näyttävät isoja käsiään!

Improvisoidun yösession lopussa Andres Britos/Pablo Barreda-pari voitti 3 erässä erittäin tiukassa, käänteitä täynnä olevassa ottelussa Alex Chozas/Tolito Aguirrea vastaan. Ensimmäisestä erästä saattoimme tuntea, että olisimme oikeutettuja loistavaan taisteluun, joka ei kestäisi tuntia. Eikä se jäänyt väliin. Kesti 3h14 peliä ennen kuin tämä ottelu löytää voittajan tässä ottelussa. Ja voittajat ovat Britot ja Barreda, jotka voittivat 6-7 7-6 7-5

18:07: Arce / Dal Bianco maalissa!

Kolmen erän lopussa Arce / Dal Bianco näytti mitä puuta he lämmittivät! Ensimmäinen erä oli Arcelle ja Dal Biancolle niin muodollisuus, että saatoimme todeta itsellemme, että viimein tämä päivän shokki teki "pschitin". Cayetano ja Jose Carlos eivät kuitenkaan antaneet periksi ja yllättivät APT:n numeron 3 1. erän raha-ajalla. Stung, argentiinalaiset olivat yksinkertaisesti käsittämättömiä kolmannella sijalla ja pussisivat lippunsa tämän APT Hublot Monaco Masterin neljännesfinaaliin.

Tilastot Arce/Dal Bianco vs Rocafort/Gaspar APT MONACO 2022

Lopputulos: Victory Maxi Arce / Cayetano Rocafort 6-2 4-6 6-0

Seuraavalla kierroksella he kohtaavat parin Daniel Windahl / Cristian Gutierrez ottelussa, joka tuoksuu jo jauheelta!

Klo 16:20: Julianoti / Quiles rautaisella nyrkillä!

Yksipuolinen ottelu Brasilian ja Argentiinan parille, joka piti johtoa koko ottelun ajan. Julianoti ja Quiles olivat yksinkertaisesti liian vahvoja vastustajilleen joutuakseen vaaraan. Voitto 6-1 6-2 Javier Pérez/Simon Vasquez -paria vastaan. He kohtaavat Andres Britos/Pablo Barrera vs Alex Chozas/Leonel Aguirre kohtaamisen voittajat.

15:30: Seuraa naisten pöydän kahdeksasosaa

Ottelut katsottavissa livenä Padel Magazine :

15:30 SOLEYMANI / BEHRAM vs SANSU / AGUILAR

16:30 ALBARRAN/ALBARRAN vs GONZALEZ/FERNANDES

17:30 GIRDO / AKERBERG vs FILIPA MENDONCA / CATARINA VILELA

18 CARASCOSA/DOMINGUEZ vs ALONSO/LOPEZ

15:13: Chiostri / Alfonso joutui työskentelemään!

Ottelussa, joka näytti heidän edukseen paperilla, Gonzalo Alfonso ja Federico Chiostri taistelivat kolmessa erässä ruotsalaista Viktor Stjern- ja Daniel Appelgren-paria vastaan ​​saadakseen lopulta voiton. He voittivat ottelun pisteillä 6-3 3-6 6-3. He pääsevät tämän APT Hublot Monaco Masterin 8-välieriin ja kohtaavat puolivälierissä brasilialaiset Lucas Da Cunha/Joao Pedro Flores.

14:37: Iltapäiväohjelma

Voimme seurata iltapäivällä:

15: Julio Julianoti/Federico Quiles vs. Javier Pérez/Simon Vasquez

16: Franco Dal Bianco/Maxi Arce vs Cayetano Rocafort/Jose Carlos Gaspar

Klo 18: Pablo Barrera/Andres Britos vs. Alex Chozas/Leonel Aguirre

Näistä Centraliin suunniteltujen otteluiden suoraa lähetystä voi seurata täältä:

13:27: Allemandi ja Torre sammuttavat Oliveiran ja Melgrattin

Minimaanjäristys Centralissa! Tiukkaksi vastustukseksi julistetussa ottelussa, joka päättyisi varmasti parhaaseen kolmesta erästä, uusi Germani/Torre-pari osoitti kaikille, että heihin tulee varmasti luottaa. Jos ensimmäisessä erässä meitä kohdeltiin korkealentoisessa taistelussa, joka päättyi tie-breakiin, niin toisessa ottelua ei yksinkertaisesti ole ja argentiinalainen pari oli puolueeton jättämällä luovuttamatta yhtään peliä. Lopputulos: Voitto 7-6 6-0 Germani/Torre

12:08 Windahl/Gutierrez hallinnassa!

Ruotsalainen-Argentiinalainen pari voitti kahdessa erässä Del Moral / Egeaa vastaan ​​tehden lähes täydellisen tuloksen. Voitolla 2-6 1-6 pari pääsi tämän APT Hublot Monaco Masterin puolivälieriin.

11:36 Toinen setti välillä Windahl / Gutierrez vs Del Moral / Egea seurataan livenä

Klo 11: Ensimmäinen karsiutui neljänneksiin

Keskellä brasilialainen pari Lucas Silveira Da Cunha/Joao Pedro Flores voitti Antonio Luquen ja Vasco Pascoalin lukemin 6-3 7-6.

Seuralla Diego Ramos ja Juan Restivo antoivat meille todellisen konsertin erittäin miellyttävässä ottelussa, voittaen kahdessa erässä Miguel Deusia ja Nuno Deusia vastaan. Lopullinen tulos: Voitto Restivo / Ramos 7-5 6-1

10:32: Invernon / Soubrié finaalipöydässä!

Erittäin hyvä suoritus siniseltä Charlotte Soubrieltä ja Elodie Invernonilta, jotka pääsivät tämän APT Hublot Monaco Masterin 6-välieriin ja osallistuivat virallisesti loppuarvontaan! Voitto 2-6 4-XNUMX paria vastaan ​​Pando / Mazo.

Klo 9: Ottelut alkavat Keskustasta ja Klubista

8. finaali on käynnissä!

Etsi ottelu Miguel Deus / Nuno Deus ja Juan Restivo / Diego Ramos livenä Padel Magazine. Seuraa myös APT:n lähettämää Antonio Luquen / Vasco Pascoalin ja Lucas Silveira Da Cunhan / Joao Pedro Floresin kohtaamista!

Kaikki LIVE-linkit löytyvät alla olevasta artikkelista!

8:02: Aamun koko ohjelma

Löydämme tänä aamuna:

9: Antonio Luque / Vasco Pascoal vs Lucas Silveira Da Cunha / Joao Pedro Flores (KESKUS)

9: Miguel Deus/Nuno Deus vs. Juan Restivo/Diego Ramos (CLUB)

Klo 11: Agustin Torre/Tito Allemandi vs. Miguel Oliveira/Yann Melgratti (KESKUS)

Klo 11: Daniel Windahl/Cristian German Gutierrez vs. Matias del Moral/Pablo Egea (CLUB)

Klo 12: Daniel Appelgren/Viktor Stjern vs. Fedrico Chiostri/Gonzalo Alfonso (KESKUS)

[Päivä torstai, 14. huhtikuuta]

20:48: Barsottin / Martinin eliminointi finaalipöydän porteilla!

Kovan taistelun jälkeen Blues hävisi ruotsalaiselle ykköselle. Led 1 -setin nollaksi, tricolorit poimivat kierroksen kaikkialla, ennen kuin lopulta hävisivät suuren taistelun jälkeen 1. erässä. Lopputulos: Akerberg / Girdo -parin voitto 6-2 2-6 6-4

Klo 19: Chozasin / Aguirren karsinnat sijalla 30

Chozas / Aguirre -kaksolla ei ollut aikaa hävitä tässä keskiviikkona keskiviikkona keskiviikkona päättyneessä ottelussa. Kuiva voitto kahdessa erässä, vain 2 pientä peliä myönnetty espanjalaista Florensa / Quirosia vastaan. Lopputulos: Voitto Chozas/Aguirre 6-1 6-2

19:15: seurata Wendy Barsottin ja Melissa Martinin ottelua ruotsalaista N°1 vastaan ​​suorana

18:22: Rocafort ja Gaspar karsiutuvat!

Tässä espanjalaisten ja argentiinalaisten välisessä kaksintaistelussa Rocafortista ja Gasparista koostuva espanjapari sai lopulta lain hallitsemaan kentällä. Voittoivat erittäin tiukan ensimmäisen erän lukemin 7-5, mutta espanjalaiset eivät menettäneet mitään toisessa. Voitto kahdessa erässä Rocafort / Gasparille 2-7 5-6

17:13: Cayetano Rocafort lähtee radalle!

Ottelu Cayetano Rocafort/Jose Carlos Gaspar ja Juan Pablo Dip Nazar/Matias Gonzalez välillä on alkamassa.

17:02: Pérez ja Vasquez voittivat ratkaisevan tasapelin jälkeen!

Ottelussa, jossa oli Hollywood-elokuvan arvoinen skenaario, Pérez/Vasquez-pari voitti katkeran taistelun Ferreyra-Arganaras-kaksikkoa vastaan. Voitto 3 erässä Ruotsi-Espanja-parille: 2-6 6-3 7-6

16:13: Pérez ja Vasquez nappaavat kolmannen erän!

Terävämpi ja aloitteellisempi Pérez/Vasquez-pari nappasi toisen erän arvovaltaisesti 2-6. Meillä on siis oikeus ratkaisevaan kolmanteen erään tässä ottelussa.

15:40: Ensimmäinen erä Ferreyralle / Argañarasille!

Ilman pakottamista argentiinalainen pari voitti vastustajia tässä ensimmäisessä erässä. He voittivat ensimmäisen kierroksen maalein 6-2.

Klo 15: Espanjalais-ruotsalainen pari lähtee radalle argentiinalaisia ​​vastaan

Ottelut jatkuvat tässä APT Hublot Monaco Masterissa! Iltapäivän ensimmäisessä pelissä Javier Pérez ja Simon Vasquez kohtaavat Relys Ferreyran ja Juan Argañarasin. Ottelu pelataan keskuskentällä ja voit seurata suorana lähetyksenä täältä:

13:01: Julianoti / Untouchable Quiles

Julianoti ja Quiles pitivät kokouksen alusta alkaen omin päin sukeltamatta resursseihinsa. Erittäin vakaa, he voittivat kahdessa erässä: 6-1 6-3, Bejarano/Puppoa vastaan.

12:17: Kiinteä kuin Windahl ja Gutierrez!

Windahl ja Gutiérrez voittivat Maxi Sanchezin ja Cristian Gutierrezin 6-2 6-2. Ruotsalainen ja argentiinalainen putoavat siten 8-välierille.

10:32: Del Moral / Egea ilman paineita!

Del Moral/Egea -kakso hallitsi rautaisella nyrkillä ottelun tempoa täydellisesti voittaakseen kahdessa erässä: 2-6 2-6. Argentiinalaiset selviytyvät näin ollen kahdeksannentoista välierän 2. sijalle.

10:05: Del Moralin / Egean sarja käsissä

Argentiinalainen pari aloittaa räjähdyksellä keskustasta. Huolimatta eilisen aamun kaltaisista olosuhteista (paljon tuulta), hän voitti ensimmäisen erän tärisemättä 6-2.

9:14: Ensimmäinen peli

Päivän avaus käynnistetään klo Matias del Moral (APT:n 23. sija) ja Pablo Egea (APT:ssa 18.), joka kohtaa Ricardo Martins (39e) ja Pedro Araujo (56.). Suosikin saavan argentiinalaisen kaksikon on silti oltava varovainen 100 % portugalilaisen parin suhteen, joka toivoo pääsevänsä sanomaan sanansa tässä ottelussa.