Suosikkiparien Barrera / Egea ja Chiostri / Alfonso joutuivat taistelemaan viime yönä APT-välierät Padel soveltuu Paraguay Master, löydämme heidät tänään finaalista!

Suosikit huhuivat viime yönä Asuncionissa, mutta he tekivät sen. Tänään löydämme siemenet numero 3 ja 5 finaalista.

Alfonso / Chiostri mielelle

Ensimmäisessä välierässä Gonzalo Alfonso ja Federico Chiostri, Scatena / Icardo maalintekijät kahdeksannessa, päätyivät voittamaan ottelun, jota leimasi molempien osapuolten suuri hermostuneisuus ja epätavalliset virheet.

Tässä nimenomaisessa tilanteessa korkeammalla sijoittunut pari aloittaa ottelun paremmin, 6/1: llä alusta alkaen. Vastustajat reagoivat nopeasti ja aiheuttavat puolestaan ​​pelin salamanopeuden. Kokous on päätettävä kolmannessa erässä ja Chiostri / Alfonso ottaa hallinnan saadakseen lopulta voiton 6/1 2/6 6/3.

Vatsassa loukkaantuneena Maxi Cejasilla on kaikki julkaissut iso ottelu, joka usein dominoi vaihtoa moitteettomalla pallonsa kosketuksella. Toisaalta Maxi Sanchez kaipasi tapahtumaa hieman. Nuori argentiinalainen ei ollut menestyksekäs murskauksessa liian usein kärsimätön tarjoten vastustajilleen helposti palloja. Joka tapauksessa se pysyy erittäin positiivinen turnaus tälle parille, joka on pelannut 4 ottelua kolmessa erässä tämän mestarin aikana !

Arce / Dal Bianco ei kaukana feat

Toisessa välierässä Maximiliano Arce ja Franco Dal Bianco saapuivat tiukalla aikomuksella julkaista uusi siemen APT Paraguay Masterista. Ottelun alusta saakka innoitetut nuoret argentiinalaiset hyökkäävät vanhimpiinsa ja käyttävät nopeaa taukoa voittaakseen ensimmäisen kierroksen 6/4.

Nämä kaksi paria sitovat toisen voimakkaan sarjan, ja lopulta se onkin Egea / Barrera jotka voittavat tie-break 7 pistettä 4, henkinen. Sinkitty toisen kierroksen voitolla, siemen numero 3 voittaa lopulta 4/6 7/6 6/2. Toinen finaali kahdessa turnauksessa Argentiinan parille, joka osoitti hyvää johdonmukaisuutta. Nuoret Arce ja Dal Bianco ovat puolestaan ​​tehneet vaikutuksen koko kilpailun ajan ja kuulevat tietysti meidät taas puhuvan heistä!

Lopullinen Barrera / Egea (3) - Alfonso / Chiostri (5) on suunniteltu 11 paikallista aikaa (15:00 Ranskassa). Sillä välin tässä on kauneimmat kuvat eilisistä kokouksista!

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !