Gonzalo Alfonso ja Federico Chiostri voittavat APT: n Padel Tour Paraguay Master kiitoksensa ansiosta suorissa sarjoissa Pablo Barreraa ja Nicolas Egeaa vastaan!

He eivät olleet suosikkeja kokouksen alussa, mutta Federico Chiostri ja Gonzalo Aflfonso He onnistuivat loistava ottelu saada turnauksen ykkönen ja voittaa vuoden 3 ensimmäinen mestari!

Ei todellakaan toipunut viime yön kovasta yhteenotosta, Nicolas Egea ja Pablo Barrera eivät vaikuttaneet lautaseltaan ottelun alussa. Heidän vastustajansa hyödyntivät tätä ja aiheuttivat heille 6/0. Toinen kierros oli tasapainoisempi, mutta se oli tuorein pari, joka voitti. Kahden pelaajan lopullinen voitto 6/0 6/4 vastaavasti 22 ja 25 vuotta!

Chiostri Alfonso voitti APT Paraguay Masterin

Jérémy Scatena ja Sergio Icardo voivat lohduttaa itseään sanomalla, että he hävisivät turnauksen voittaneelle parille! Chiostri ja Alfonso päättävät onnistuneen viikon ansaitulla voitolla, jonka avulla he voivat samalla asettua APT-sijoituksen ensimmäiseen vaiheeseen Padel soveltuu. APT on todellakin päättänyt poistaa pisteet kahdesta viime kaudella pelatusta turnauksesta, mikä tarkoittaa, että vain kaksi Paraguayssa pelattua tapahtumaa otetaan nyt huomioon.

Pieni tauko APT-pelaajille, jotka aloittavat palvelunsa huhtikuun alussa Monaco auki, suunniteltu 5.-11. huhtikuuta!

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !