Klubi Mas of Perpignan on ensimmäinen P500 National Jeunes. Tytöistä voittivat Ferrara ja Boulard-Panichi ja pojista Boronad/Fonteny!

Tulokset P500 National Youth Mas.

Perpignanaisilla oli oikeus suureen viikonloppuun padel ensimmäisellä kansallisella P500-nuorten U18-kilpailulla, joka järjestettiin samaan aikaan kuin P2000!

Tytöistä Julie Ferrara ja Thaïs Baulard-Panichi voittivat finaalin Margo Andrieu/Lisa Leroy -paria vastaan. Erittäin hieno kolmas sija Kimy Barlalle ja Juline Miotille!

Pojilla siemenet 1 ja 2 pääsivät finaaliin, ja Yoan Boronad ja Timéo Fonteny voittivat tämän turnauksen François Rajnicia ja Nathan Courrinia vastaan. Kolmas sija Valenciennes Baptiste Delbove ja Eliot Alglave.

Kaunis tapahtuma

Pystyimme osallistumaan erittäin hyviin otteluihin ja erittäin korkealle tasolle näiden kahden turnauspäivän aikana!

Suuri kiitos kaikille osallistujille ja heidän seuralaisilleen, joista osa matkusti paljon kilometrejä päästäkseen Perpignaniin! Kiitos myös Alain Henrylle ja Dominique Campanalle turnauksen järjestämisestä ja johtamisesta, unohtamatta turnausta FFT.

Hänen nimensä perusteella voimme arvata hänen espanjalaisen ja italialaisen alkuperänsä. Lorenzo on monikielinen intohimoinen urheilu: journalismi kutsumuksesta ja tapahtumat palvonnan kautta ovat hänen kaksi jalkaansa. Hän on kansainvälinen herrasmies Padel Magazine. Näet sen usein erilaisissa kansainvälisissä kilpailuissa, mutta myös Ranskan suurissa tapahtumissa. @eyeofpadel Instagramissa nähdäksesi hänen parhaat kuvat padel !