Coello / Bela: matkalla kolmanteen voittoon?

Arturo Coello ja Fernando Belasteguin pääsevät vuoden neljänteen WPT-finaaliinsa Amsterdam Openissa voittaen kolmessa erässä Alex Ruizin ja Momo Gonzalezin.

6. pari World Padel Tour ei ole onnistunut ottamaan kostoaan tappionsa jälkeen Madrid Mastersissa espanjalais-argentiinalaista kaksikkoa Coello / Belasteguin vastaan.

Ja jälleen kerran voitto kolmessa erässä Bela / Coellolle.

Ensimmäisessä erässä Coello ja Bela eivät antaneet vastustajilleen hengähdystaukoa ensimmäisellä tauolla tilanteessa 2-1 ja upealla pisteellä neljän pelaajan välillä, jonka lähetämme sinulle vähän myöhemmin. Espanjan ja Argentiinan pari on samaa dynamiikkaa kuin viime viikolla. Alex Ruiz ja Momo Gonzalez tekevät mielenkiintoisen ensimmäisen erän, mutta häviävät 6-3.

Toisessa sarjassa otamme saman ja käännämme roolit. Momo ja Ruiz onnistuvat palaamaan settiin kaikkialla kolmannessa pelissä tehdyn tauon ansiosta.

Fernando Belasteguin ja Arturo Coello nostavat tason jälleen kolmanneksi ja voittivat 3-6 3-4, 6-6. Voitto, joka vie heidät Amsterdam Open 3 -turnauksen finaaliin.

He pelaavat tänä sunnuntaina, toisessa kierrossa, naisten finaalin (16) jälkeen, vastaan ​​Stupa / Lima (alkaen klo 18), joka eliminoi eilen Galanin ja Lebronin.