Dylan Guichard alkaa etsiä itselleen tilaa padel kansainvälinen. Nykyinen yhdeksäs ranskalainen pelaaja, hän selittää kauden aloituksensa ja kuinka hän näkee tulevaisuutensa.

Paluu, joka lupaa olla positiivinen

Aloitin vuoden hieman myöhässä, koska minun piti mennä korvaleikkaukseen, ongelma, joka minulla on ollut pienestä pitäen. Se vei minut pois pelloilta joulukuusta helmikuuhun.

Palasin treeneihin helmikuun puolivälissä ja sen jälkeen kaikki on mennyt erittäin hyvin. Olen treenannut entistä enemmän paluuni jälkeen. Lisäksi voitimme Manuelin (Vives) kanssa turnauksen toipumisemme vuoksi, sekä hänen että minun, joten se on todella mukavaa.

Pelitaso etenee hyvin, se on varsin positiivista, joten olen tyytyväinen siihen, miten asiat tällä hetkellä etenevät.

Guichard Vives voitto

Tärkeä tavoite

Loppukauden osalta tulee olemaan paljon FIP-turnauksia. Se tulee olemaan jopa tärkein prioriteetti. Team Francelle tänä vuonna en tiedä pääsenkö siihen, mutta se on selvästi tärkeä tavoite, ellei kauden päätavoite.

En usko olevani kaukana tästä tavoitteesta. Jos en erehdy, minulla oli hyvä harjoittelu viime lokakuussa ja olin melko tyytyväinen siihen, mitä olin voinut näyttää. Joten jatkan työskentelyä entistä enemmän ja toivon, että saan paikkani vuoden lopussa EM-kisoihin.

Miehellä kaikki pyörii!

Tämän vuoden kumppanini FIP:ssä on Manuel Vives. Se on aina hieman monimutkaista, koska minulla on myös Scatena, joka tarjosi minulle muutaman FIP:n ja Ranskan mestaruuden hänen kanssaan.

Tulen erittäin hyvin toimeen Scatenan kanssa, joten en voinut kieltäytyä tästä ehdotuksesta. Lisäksi minulla on todellinen kiinnostus päästä pelaamaan hänen kanssaan: hän voi tuoda minulle kokemuksensa ja FIP-radalla hänellä on enemmän pisteitä.

Siksi olen Manuel Vivesin kanssa useimmissa turnauksissa, monissa FIP:issä ja Scatenan kanssa 2-3 FIP:ssä ja Ranskan mestaruuskilpailuissa. Manuelin kanssa olemme enemmän pitkäjänteisessä projektissa, uskon, että ensi vuonna teemme kaiken yhdessä.

Guichard Vives -tunnustus

Kumppani turnauksissa hinnalla millä hyvänsä Premier Padel

Ongelmana on myös Premier Padel joka syntyy. Ne ovat erittäin tärkeitä pelata, paitsi että Manuelin kanssa et voi osallistua niihin. Siksi minun on löydettävä kumppani, jonka kanssa voin osallistua Premier Padel, mutta ennen kaikkea joku, jolla on pisteitä ja joka voi sallia minun päästä niihin.

Se on minulle vähän vuoden musta piste. Scatenalla on todella paljon pisteitä, mutta hän tekee turnauksia Premier Padel minun kanssani rankaisisi häntä hieman, koska hän ei edes sijoittuisi aika-ajoon.

Melkein varma läsnäolo

olen klo FFT Padel Tour vain, jos ei ole tärkeitä kansainvälisiä turnauksia, koska projekti on selvästi FIP.

Ranskan tapahtumien osalta olen 100 % varma, että olen paikalla Ranskan yksittäisissä mestaruuskilpailuissa ja Ranskan joukkuemestaruuskilpailuissa, joissa pelaan Padel Horisontti kaikkien kanssa daltonia.

Eleonore Coulibaly

Mikä ilo olla toimittaja keskellä padel, houkutteleva kasvava urheilulaji. Toivottavasti pidät tarjotusta sisällöstä. Nähdään pian ehkä rinteillä!