Muutama päivä sitten pidettiin vuoden toinen P2000 myyttisessä klubissa Padel du Mas, Perpignan. Samaan aikaan ensimmäinen Avaa P500 U18 järjestettiin tavoitteena tuoda palan nuoret kyvyt yhteen ja antaa heille mahdollisuus hieroa olkapäitään parhaiden ranskalaisten pelaajien kanssa.

Pystyimme katsomaan hienoja otteluita näiden kahden turnauspäivän aikana.

Naisten luona

Se on pari Julie Ferrara et Thais Baulard-Panichi joka voitti finaalin Margo Andrieu et Lisa Leroy. Kolmas sija meni Kimy Barla et Julie Miot.

Pojilla

Pojilla siemenet 1 ja 2 pääsivät finaaliin ja se on pari Yoan Boronad/Timeo Fonteny joka voitti tämän turnauksen François Rajnic et Nathan Courrin. Valenciennes Baptiste Delbove et Eliot Alglave sijoittui palkintokorokkeen viimeiselle askeleelle.

Tämä ensimmäinen turnaus oli todellinen menestys seuralle Padel du Mas, joka onnistui vedossa ja joka näki hyvän määrän osallistujia matkustavan useita satoja kilometrejä voidakseen osallistua kilpailuun.

Erityismaininta Alain Henrylle ja Dominique Campanalle turnauksen järjestämisestä ja johtamisesta, unohtamatta tietysti FFT.