Léa Godallier / Mélissa Martin naisilla e Miesten puolella Bastien Blanqué / Johan Bergeron voittivat sarjan ensimmäisen erän ensimmäisen vaiheen. FFT Padel Tour in 4PADEL Valenciennes.

Jos naisilla logiikkaa noudatettiin, koska pöydän siemen nro 1 voitti monimutkaisen finaalin jälkeen ja voitti yllättävää Meites / Ligi -paria vastaan, meillä oli oikeus miesten kanssa poikkeuksellinen finaali ja Bergeron / Blanquén voitto Pariisin paria Tison / Maigret vastaan.

Paluu tänä viikonloppuna klo 4PADEL Valenciennes.

Godallier / Martin tekee työn

Hieno tapahtuma naisille Léa Godallierin ja Mélissa Martinin voitolla tällä historian ensimmäisellä P2000: lla padel Ranskan kieli. Korotettu tasanne. Tämä voitto on looginen seuraus Martin / Godallierille, kun hän on ottanut ensimmäiset askeleensa Espanjassa World Padel Tour. Paine oli hallittava, ja hän teki sen panache.

Ensin semifinaalissa hän pelasi Vo / Feaugasia vastaan, pari, joka oli voittanut hänet muutama viikko sitten P1000 de Beausoleil -pelissä. Jos Godallierilla / Martinilla oli hyvä ottelu, Vo / Feaugas jätti välierän vähän väliin lukemattomilla virheillä. Tappio 2 sarjassa 6/3 6/3.

Finaalissa Godallier / Martin pelasi Meites / Ligi-turnauksen 4. siementä vastaan. Hattu pois tältä parilta, jolla on ollut loistava turnaus erittäin hyvällä välierällä vaarallista Vandaele / Soubrié -paria vastaan.

Muistakaa, että Marianne Vandaele on entinen ranskalaisen joukkueen jäsen ja kumppaninsa kanssa he pudottivat turnauksen siemen 2: Lovera / Casanova 2 erässä (6/2 6/4).

Outo finaali: Mélissa Martin ja Léa Godallier putosivat Line Meitesin ja Fiona Ligin asettamaan väärään rytmiin. Paperilla Line ja Fiona eivät olleet suosikkeja. Taktisesti he siis yrittivät olla antamatta lyöjilleen rytmiä. Kannattava taktiikka, mutta riittämätön asteikon kaatamiseksi. Voitto kahdessa sarjassa Godallierille / Martinille: 2/6 4/6.

Blanqué / Bergeron elvyttää

Mikä finaali! Mikä matka! Bastien Blanquén ja Johan Bergeronin pitäisi saada takaisin ensimmäinen paikkansa Ranskassa voiton jälkeen Adrien Maigretin ja Benjamin Tisonin finaalissa. FFT Padel Tour Valenciennes. Valtava finaali 3 erittäin tiukkaa erää: 7/6, 4/6, 7/5.

Erittäin tärkeä voitto, joka ylittää tämän kilpailun puitteet. Blanqué / Bergeronille se on ennen kaikkea turnaus, joka antaa heille mahdollisuuden aloittaa kauden monimutkaisen aloituksen jälkeen Espanjassa. Jos Bastien ja Jo eivät enää pelaa yhdessä Espanjassa, he pysyvät kumppaneina Ranskassa. Ja taika toimii edelleen näiden kahden pelaajan kanssa, jotka harjoittavat ja pelaavat Espanjassa.

Silti Adrien Maigret ja Benjamin Tison saapuivat turnaukseen täysin luottavaisin mielin ja 0 tappiota Ranskassa vuonna 2019. Lähes 4 kuukautta lyömätöntä peliä ja voittoja turnauksessa Carité / Lara Salinesia ja etenkin Scatena / Bernilsia vastaan ​​puoliksi. lopullinen “tämä osa kuolemanmaalausta”Kuten pelaajat halusivat muistaa.

Blanqué / Bergeronille se oli heidän ensimmäinen iso testinsä suhteellisen helpon välierän voiton jälkeen Moreau / Ritziä vastaan.

Ja vielä, Ranskan mestarit padel tarjota poikkeuksellista palvelua. He olivat harvat tämän finaalin alussa uskoneet Blanquén / Bergeronin menestykseen. Hän onnistui estämään ennusteet.

Tämä ensimmäinen vaihe käynnistää FFT Padel Tour erittäin hyvällä dynamiikalla. Toinen pysäkki Espritin upealla klubilla Padel Lyon 10.-12.