Dubai FIP Starin jälkeen Jaén FIP kulta. Meillä on pari sisään preprevia, joka suorittaa !

Turnaukset ovat yhteydessä toisiinsa ja olemme iloisia nähdessämme, että ranskalaisemme ovat kohtaamispaikalla kansainvälisissä turnauksissa.

Fip Gold Jaen 2021 Padel juliste

Itse asiassa, Bastien Blanqué liittyy Thomas Leygueen pour ce Jaénin FIP voitti ensimmäisen preprevian kierroksen eilen iltapäivällä voitolla Serralta Cuesta ja Diaz Saldana pisteillä 6 / 3 6 / 4.

Sitten ranskalaiset jatkoivat vauhtiaan, kun he voittivat myös toisen kierroksen pisteillä 6 / 1 6 / 4 !

Voittonsa jälkeen Carrasco Dominguezia ja Gonzales Contrerasia vastaan ​​löydämme heidät radalta tänään, preprevioiden kolmannella ja viimeisellä kierroksella, klo 12, vastaan: Perez de Guzman de Leon / Acevedo Iturribarria. Chileläinen Pablo Acevedo, 118. pelaaja sijoituksessa World Padel Tour, on Bastien Blanquén vanha tuttava. Muistamme erityisesti a eeppinen finaali au Head Padel Open 2018, jonka aikana Acevedo ja Max Moreau kokivat Ranskan mestareille Blanquélle / Bergeronille kovan osan, joka lopulta voitti 6/4 kolmannessa erässä.

Onko Bastienilla jälleen viimeinen sana tänään? Se on kaikki mitä toivomme ranskalaiselle parille!

Niille, jotka haluavat nähdä Jaén 2021: n FIP Goldin prepreviastaulukon, se on ICI !