Jessica Castello ja Alix Collombon voittivat FIP ​​Star de Burriana 2021 -finaalin, he pelaavat finaalin tänään!

Mikään ei estä heitä! Jälkeen turnauksen alku hieman vaikea, Alix Collombon ja Jessica Castello, jotka, muista, pelaavat ensimmäistä kilpailua yhdessä, ovat löytäneet oikean rytmin! Todisteena heidän tänä aamuna voittamansa Lorena Rufo (40 WPT) ja Marta Talavan (28 WPT) vastaan ​​välierissä!

Hyvä suorituskyky ranskalais-espanjalaiselle parille, joka voitti selkeillä pisteillä (6 / 3 6 / 4) vastaan ​​kaksi pelaajaa, joilla oli erittäin hyvä kausi 2020, ja kaksi pelaajaa sijoittui kilpailussa nro 25! Alix ja Jessica ovat siis tämän FIP-tähden finaalissa Burrianassa, missä he tapaavat Tamara Icardo ja Cata Tenorio ! Numero 1 siemen jatkoi virheetöntä ajoaan voitolla 6 / 1 6 / 3 vastaan ​​Soriano / Fortun tänä aamuna välierissä.

Siksi odotamme laadukasta finaalia kahden sopivan parin välillä! Kokousta seurataan klo 16h00 alla olevalla linkillä, ja sitä seuraa miesten finaali!

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !