APT Padel Tour sai oikeutensa takaisin Future1000:lla viime viikolla, ja Santiago Frugoni ja Matias Del Moral voittivat.

Jos tämä turnaus oli "vain" Future, niin kilpailu oli silti erittäin kova, ja erilaisia ​​yllätyksiä oli luvassa. Niin paljon, että finaalissa löysimme sijoitetun 4 paria vastaan, joka ei ollut edes ennakkoluokituksen joukossa, Reiter/Yob. Loogisesti suosikit vahvistivat asemaansa otsikkoottelussa: 6/3 6/4.

Niille, jotka haluavat katsoa pöytää, se on ICI.

Tämän alkupalan jälkeen aseta tällä viikolla osoitteessaLa Rioja auki !

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !