Yksipuolisessa finaalissa turnauksen ykkönen (Grue/Forcin-parin menetyksen jälkeen) voitti 1/6 3/6 Thomas Mitjanan ja Nathan Courrinin finaalissa. P1000 alkaen Padel Kampusareena, Billy-Berclaussa (Pas-de-Calais).

Tapaaminen on alkanut taukojen vaihdolla neljän ensimmäisen pelin aikana, minkä jälkeen Jérémy Garcia ja Baptiste Moura ovat selvästi aloittaneet marssinsa eteenpäin. Turnauksen suosikit jättivätkin vastustajilleen hyvin vähän mahdollisuuksia koko kokouksen ajan. Lopulta ainoa Mitjanan / Courrinin saama mahdollisuus palata maaliin oli 6/3 5/3 30/40, mutta Baptiste pelasti sen sivuikkunassa, joka oli täynnä menestystä.

Jérémy Garcia, 18. pelaaja Ranskan rankingissa, on iloinen neljännestä tittelistään P1000:ssa (kolmas joukkuetoverinsa Baptiste Mouran kanssa).

”Olemme erittäin iloisia voidessamme vuoden 1000 ensimmäisen P2023-sarjamme, jossa jokaisella kierroksella on vaikeita otteluita: Quillet / Bourgoin kahdeksannessa, Maigret / Thevenot neljänneksellä, Muesser / Wagner puolikkaalla, sitten uusi pari Mitjana / Courrin. finaali. Meillä oli erittäin onnistunut finaali paria vastaan, joka oli taistellut myös edellisillä kierroksilla. On ilo voittaa tässä upeassa seurassa Padel Campus Arena, ja se on täydellinen tapa valmistautua seuraaviin otteluihin.