Siementen 1 ja 2 välinen törmäys vuoden ensimmäisistä Interclubeista padel Ranskalaiset näkivät All In Décinesin voiton miesten luokassa.

Ensimmäisessä kohtaamisessa Teo Zapata ja Johan Bergeron olivat erittäin vakaita hallitessaan Jérémy Scatenaa ja Yann Auradouta kahdessa erässä. 6/1 6/3 voitto, joka käynnisti Lyon-joukkueen täydellisesti.

Toisessa voitti myös kahdella kierroksella Décinesin pelaajat, Benjamin Tison ja Norman Sanchez ottivat parhaan Benjamin Gruén ja Adrien Maigretin: 6/3 6/3.

Lyonin joukkue kruunattiin Toulousessa Padel Seura

Ei tarvitse pelata kolmatta ottelua, All in voittaa tämän ensimmäisen Ranskan Interclubs-sarjan. Iso Padel Bordeauxilla on ollut hyvä kilpailu, mutta marssi oli finaalissa hieman korkealla joukkuetta vastaan, jota johtivat erityisesti Teo Zapata ja Benjamin Tison, kaksi pelaajaa, jotka sijoittuivat vastaavasti 54. ja 63. sijalle. World Padel Tour !

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !