Tito Allemandi ja Tolito Aguirre julistavat itsensä Mar del Platan suurmestarin 2022 mestareiksi.APT Padel Sinuller! Argentiinalaiset voittivat Chozas/Oliveiran 6/3 6/4 finaalissa.

Finaali ilman pakottamista

Kun Aguirre / German joutui taistelemaan erittäin kovasti neljänneksellä Gonzalezia / Luquea vastaan ​​ja puoliajalla Arcea / Dal Biancoa vastaan, Aguirre / German ei kärsinyt niin paljon finaalissa.

Kuten sanoimme, tämän suurmestarin pöytä oli hieman epätasapainossa, ja kaikki kunnossa olevat parit olivat samalla puolella lautaa. Siksi on loogista, että Tito ja Tolito voittivat tämän finaalin.

Polideportivo Islas Malvinasin 5637 katsojaa pääsivät näin ollen näkemään hyvin vaihtelevan ottelun, jossa Tito ja Tolito osasivat kiristää peliä tärkeissä hetkissä.

Leonel Daniel Aguirre / Adrian Germani 6-3 / 6-4 Alex Valentino Chozas / Miguel Fonseca Oliveira

No. 1 -paikan valloitus

Nämä ovat siis kolme peräkkäistä turnausta, jotka voittivat Tito Allemandi ja Tolito Aguirre. Kun 13 peräkkäistä ottelua päättyi voittoon, T&T tuo kotiin uuden cupin Kanariansaarten ja La Riojan jälkeen.

Se oli yksi kauden tärkeimmistä turnauksista, sillä voittajaparille jaetaan 2000 pistettä.

Tämän voiton myötä Tito Allemandi ja Tolito Aguirre pääsevät vaarallisen lähelle Franco Dal Biancoa ja Maxi Arcea. Heidän tavoitteensa on selvä: olla numero 1. Tästä maanantaista lähtien argentiinalaiset ovat jo toisella sijalla ohittaen Gonzalo Alfonson ja Federico Chiostrin.

Hänen nimensä perusteella voimme arvata hänen espanjalaisen ja italialaisen alkuperänsä. Lorenzo on monikielinen intohimoinen urheilu: journalismi kutsumuksesta ja tapahtumat palvonnan kautta ovat hänen kaksi jalkaansa. Hän on kansainvälinen herrasmies Padel Magazine. Näet sen usein erilaisissa kansainvälisissä kilpailuissa, mutta myös Ranskan suurissa tapahtumissa. @eyeofpadel Instagramissa nähdäksesi hänen parhaat kuvat padel !