Vaikka jotkut hyödynsi Egyptin aurinkoa, toiset pelasivat Espanjan mestaruutta tällä viikonloppuna. Suurella yllätyksellä erityisesti välierissä ...

Tänä viikonloppuna pidettiin Espanjan mestaruuskilpailujen viimeiset vaiheet pareittain, mikä vastaa Ranskan mestaruuskilpailuja Padel (Espanjassa on myös joukkueiden mestaruus).

Toisin kuin kotimaassa, jossa kaikki parhaat pelaajat taistelevat yrittäessään olla Ranskan mestareita, Espanjan mestaruus on vähemmän houkutteleva huippupelaajille. Pahoittelimme näin useita merkittäviä poissaolojakuten Paquito Navarro, Matí Diaz, Alex Ruiz, Martín Sanchez Pineiro tai jopa Uri Botello ja Javi Ruiz. Kaikesta huolimatta pöydässä oli mukana erittäin hyviä pelaajia World Padel TourKenen numero 1 ja numero 5 listalla.

Kilpailun suuret suosikit Ale Galan ja Juan Lebrón ovat taipuvainen yleiseen yllätykseen puolivälierissä vastaan ​​Salvador Oria Ortega ja Alex Arroyo (7/6 7/5). Kaksi pelaajaa, jotka sijoittuivat WPT: ssä 87 ja 95, kiehuivat saavutettuaan murskaamisen Juani Mieres ja José Rico 6/2 6/0 puolivälierissä!

Finaalin yllätysvieraat, kaksi nuorta pelaajaa (vastaavasti 23 ja 18 vuotta), eivät painoi Coki Nietoa ja Javi Ricoa vastaan, jotka pystyivät kostamaan jälkimmäisen veljensä tavalla (6/1 6/2). Kaksi 21-vuotiasta miestä, jotka tekivät finaali World Padel Tour tänä vuonnaovat uudet Espanjan mestarit. Huomaa, että Javi Rico seuraa veljeään, Espanjan mestaria vuonna 2018 Víctor Ruizin kanssa.

Toinen suuri yllätys tapahtui kahden melko sopivan pelaajan tappio tällä hetkellä : Alvaro Cepero ja Pablo Lijo. Kaksi miestä, joilla oli voitti Maxi Sanchezin ja Sanyo Gutierrezin Sao Paulossa hävisi (3/6 6/2 6/3) neljännesvälierissä Sergio Albaa ja Francisco Gilia vastaan, sijoittui vastaavasti 78 ja 80 World Padel Tour. Todiste jälleen kerran siitä, että taso Espanjassa on erittäin korkea ...

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !