Yli 2h17 pelin ja 3 poikkeuksellisen tason erän jälkeen Bela ja Coello selvisivät voittajina kaksintaistelustaan ​​Stupaczukia ja Limaa vastaan. He vahvistavat viimeisen lipun semifinaaliin Italia Majuri Premier Padel.

Mikä peli ! Odotimme titaanista taistelua, saimme sen. Ensimmäinen erä laski täydellisesti ensimmäisen kiven ottelusta, joka aikoi ilahduttaa meitä. Kun kaksi erittäin vakaata paria oli kilpailun alusta lähtien vastakkain, epäilimme välttämättä, että taukoja ei tule olemaan niin paljon. Ja numerot todistavat sen: ensimmäisessä erässä oli vain yksi taitepiste, jonka Stupa ja Lima saivat ja vastustajat pelastivat. Lopulta Bela ja Coello tekivät eron äärimmäisissä tie-breakissä 7-6 (5).

Toisesta näytöksestä tuli keskeinen: joko Stupa/Lima-kaksikko vei ovensa kahdessa suorassa erässä, mikä olisi ollut pieni yllätys, tai sitten he nousivat jaloilleen. Ja lopulta se toinen skenaario tapahtui. Brasilialainen ja argentiinalainen saivat vieläkin ahkerammin ja aggressiivisemmin kaksi taitepistettä ja tällä kertaa aura riitti kääntämään vaakalaudan heidän edukseen ja voittamaan toisen erän.

Ratkaiseva sarja oli eräänlainen trilogian epilogi. Tämän suuren taistelun jälkeen saimme vihdoin tietää tämän rajun kaksintaistelun voittajat. Tauko: tästä kokouksessa oli kyse. Belasteguin / Coello -kakso on saanut taitepisteen viimeisessä erässä ja muuttanut sen, kun taas toisella puolella Stupa ja Lima voivat katua, koska heillä on ollut peräti 4 palloa palvellakseen vastustajiaan. tässä ratkaisevassa sarjassa. Tarina yksityiskohdista varmasti, mutta juuri nämä yksityiskohdat tekevät eron suurissa otteluissa.

Lopputulos: Victory Bela/Coello 7-6 6-3 6-4