Max Moreaun ja Pablo Acevedon voitto Bastien Blanquén ja Jorge Señoranin kahdessa erässä, 2-6 3-7 (6-7 välierässä). Moreau ja Acevedo pyörivät tämän viimeisellä karsintakierroksella Italia Majuri Premier Padel.

Kauan odotettu ottelu antoi meille tuomionsa. Bastien Blanque ilmoitti mikrofonissa Padel Magazine "että hän tiesi erittäin hyvin sen päivän vastustajiensa heikkoudet". Kyllä, mutta hekin tiesivät varmasti hänen omansa ja hänen kumppaninsa, ja lopulta Moreau ja Acevedo saivat viimeisen sanan. Koukussa tämä ottelu olisi varmasti voinut kääntyä jollekin puolelle, mutta jokaisella tärkeällä hetkellä vaaka kallistui Moreau / Acevedo -parin puolelle. Näin oli erityisesti toisessa näytöksessä, joka pelattiin tie-breakillä ja jonka ranskalais-meksikolainen pari osasi onnistua täydellisesti voittaakseen erän ja siten lopullisen voiton.

Lopputulos: Victory Moreau/Acevedo 6-3 7-6

Nähdään huomenna ottelussa, joka näyttää erittäin avoimelta Belar Vera Lopez (215) et Victor Tur Checa (180), kylvökoneet numero 14 Daniel Bressel/Pedro Araujo.