Viime viikonloppuna Fuengirolassa järjestettiin ensimmäinen APT -turnaus Padel Kiertue Espanjassa. Tämä Future 500 -turnaus näki ensimmäistä kertaa historiassa ranskalaisen APT -mestarin.

Ensimmäinen ranskalainen, joka oli osa Top 100 -tapahtumaa World Padel Tour, Jérémy Scatena on nyt sisällytetty APT: n historiankirjoihin Padel Torni ! Adrien Maigret ja Benjamin Tison olivat onnistuneet pääsemään finaaliin Belgiassa, joten heidän maanmiehensä menestyi paremmin tämän ensimmäisen ranskalaisen pelaajan palkinnon kanssa!

Scatena-Dominguezin APT-MESTARITSunnuntaina 22. elokuuta Scatenasta tuli ensimmäinen ranskalainen, joka voitti APT -turnauksen Padel Kiertue.

Osallistuessaan Future 500 Fuengirolaan Jérémy teki yhteistyötä argentiinalaisen kanssa Facundo Dominguez. Kilpailun aikana he näyttivät erittäin korkeatasoista peliä menettäen vain yhden sarjan neljästä ottelustaan. Finaalissa he tekivät yllätyksen argentiinalaisia ​​vastaan Santiagon rolla et Luciano Puppo, sijoittui turnauksen ykköseksi ja voitti heidät kahdessa erässä: 6/4 ja 7/6.

APT: hen liittymisen jälkeen Jérémy on pelannut yhdeksän kilpailua, joista puolivälierät ovat hänen tähän mennessä paras suorituksensa. Siksi hänen kymmenennen turnauksensa aikana Espanjan alueella ja lähellä kotiaan hän julistettiin mestariksi ensimmäistä kertaa eikä luultavasti viimeistä kertaa!

Näemme Jérémyn rinteillä hyvin pian, koska on kiireinen syyskuu, joka lupaa olla APT: llä, ja Future 1000, kaksi avausta ja isäntä APT: stä Padel soveltuu ! Hyvä uutinen on, että hän on jo mahdollista rekisteröityä !