Espanjalaisen Paquito Navarron usean vuoden ajan ilmoittaman ja ottaman tavoitteen mukaan maailman ykkönen voi pudota kumppaninsa Juan Lebronin käsiin ensi viikosta!

Vaikka he saisivatkin niin monta pistettä kuin toiset ensi viikonloppuna Sao Paulon WPT: n Brasilian vaiheessa, on ensi maanantaina vähennettävä heidän kokonaispisteistään Avoinna de Levante vuotta aiemmin. Tässä yhteydessä Lebron oli hävinnyt välierässä, kun hänen nykyinen kumppaninsa hävisi finaalissa. Kun tällä viikolla on vähemmän puolustettavia pisteitä, hän on edellä häntä ensi maanantaina.

Mutta riittääkö tämä vapauttamaan Maxi Sanchez ja Sanyo Gutierrez valtaistuimelta, jonka he ovat käyttäneet yli vuoden ajan ja joka ei pidä tänään julkaistua sijoitusta, ja Paquiton ja Lebronin tappion ansiosta finaalissa? eilen että muutamasta pisteestä? (235 Paquitolla ja 240 Lebronilla)

Pisteitä puolustettaviksi tällä viikolla
Ensimmäisen idean saamiseksi meidän on tarkasteltava uudelleen viime kauden Levante-turnausta. Maxi ja Sanyo olivat voittaneet ja saaneet siten 1000 avoimen turnauksen voittajille tarjottua pistettä. Paquito hävisi finaalissa 600 pisteellä ja Lebron puolivälissä 360 pisteellä. Nämä tulokset poistetaan korvaamaan ne tällä viikolla saaduilla tuloksilla.

Tässä ovat virtuaaliset sijainnit ennen huomenna alkavaa Sao Paulo Open -turnausta:
1. Lebron 9730 pistettä 2. Paquito 9495 3. Maxi ja Sanyo 9330

Mitä Lebronin on tehtävä saadakseen maailman ykkönen tällä viikolla?
Mitä tapahtuu, El Lobo on siis seuraava maailman ykkönen, jos hän pääsee finaaliin Sao Paulossa, vaikka hän hävisi Maxia ja Sanyoa vastaan ​​tässä tilanteessa.

Epäedullisemman tuloksen tapauksessa hän hallitsi myös WPT-rataa, jos Sanyon ja Maxin tulos oli sama tai huonompi kuin hänen.

Lopuksi, jos ennenaikainen tappio tapahtuu, Sanyon ja Maxin tulisi ainakin saavuttaa finaali (tappio 1/8 tai neljänneksellä) tai voittaa (tappio välierissä), jotta ne pysyvät hyvinä.

Varo myös Ale Galania, joka voi käyttää kaikkien hiuksia postissa, jos hän voittaa, ja Paquito-lebron hävisi ennen finaalia ...

Lyhyesti sanottuna yhteenvetona voidaan todeta, että taistelu maailman ykkössijasta ei ole koskaan ollut niin läheistä ja kiihkeää, ja WPT: n Brasilian vaihe tällä viikolla on ratkaiseva, älä missaa sitä!

Jerome BECASSET

Jérôme Béasset on joukkueen Paquito Navarro Padel Magazine. Hyökkäävä kaikkiin maailman maailmaan padel, hän palaa monien aiheiden tietoon jatkuvasti.