Les Maailmanmestaruus Padel nuoret 2021 päättyi viikonloppuna Torreónissa, Meksikossa. Pieni tuotto kilpailusta ranskalaisille.

joukkueen ranska padel Meksiko 221

Ranskan naisten joukkue sijoittui viidenneksi kilpailun ja päättyi korkealla nuotilla, joka hallitsi Paraguaya. Argentiina voitti kisan tyttöjen sarjassa.

Poikien joukossa Paraguay voitti voiton. Nuori ranskalainen, jonka Italia voitti puolivälierissä (2-1), voitti sitten USA: n ennen kuin hävisi 5. sijan ottelussa Brasiliaa vastaan. Joten ne päättyvät 6.

Openissa muistamme Ninon Martinachen ja Jade Psonkan kauniin turnauksen U18-välierä.

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !