Klo 10 aamulla tänä aamuna viimeinen nainen turnauksesta Jaenin FIP-kulta. Finaali, joka vastusti kahta ensimmäistä siementä: Araujo / Navarro et Iglesias / Villalba.

Viimeinen voittaa pokaalin. Kiinnitetyn ottelun lopussa he onnistuvat saamaan etusijan päivän vastustajiinsa.

Victoria Iglesias kääntää Alicanten avoimen vuoden 2021 WPT: n Padel

Iglesias / Villalba voitti ensimmäisen sarjan 6/3, ennen kuin hän tarttui toiseen sarjaan, joka hävisi lopulta tie-breakissa (6/7). He toipuivat hyvin kolmannella etumatkalla ja sijoittuivat pisteisiin 6/4.

Turnaus, jota hallitaan pääkädellä, jonka avulla he voivat ansaita 80 pistettä WPT-sijoituksestaan. Ei huono kahdelle pelaajalle, jotka eivät alun perin olleet suunnitelleet pelata tätä turnausta yhdessä! Heidän seuransa seurasi todellakin Alba Galanin pakettia.