Vincent Lamblin ja Jean Dumartin voittivat P500 de -kilpailussa Padel Touch, Dorian De Meyer ja Thomas Vanbauce vastaan ​​finaalissa.

Se oli iso turnausviikonloppu, joka pidettiin tänä viikonloppuna vuonna Padel koskettaa, La Teste, Bassin d'Arcachon. Todellakin, a P500 H, P250 F ja P100 H olivat ohjelmassa!

sisään P500H, Lamblin ja Dumartin voittivat turnauksen lopussa, jonka aikana he ovat osoittaneet suurta mentaliteettia! Itse asiassa johti kierroksen tyhjäksi puolivälierissä (vastaan ​​Peyrou / Godallier), välierissä (vastaan ​​Armagnac / Leruste), sitten finaalissa Jean ja Vincent joka kerta onnistui noutamaan pisteet ennen voittamista jälkikäteen! He vahvistavat nykyisen hyvän muodon P1000-neljännesfinaalin jälkeen 4Padel La Rochelle, a. Kanssa voitto kahta Ranskassa tunnettua pelaajaa, Auradoua / Inzerilloa vastaan.