Tämä viikonloppu oli erittäin tunteellinen kahdelle ATC Angers -joukkueelle: ensimmäinen joukkue kruunattiin mestariksi, kun taas toinen joukkue sijoittui kilpailussa 2. sijalle.

Jännittävän finaalin jälkeen ATC Angers voitti Urbanin 2-1Padel Nantes-Carquefou.

• 8.: UrbaaniPadel 2

Hieno tapahtuma, jota ei olisi voinut tapahtua ilman viikonlopun järjestämisestä huolehtinut tuomari-tuomari Stéphane Chauvel, Olivier Moine, joka vastasi tämän mestaruuden järjestämisestä aluekomissiossa. padel, kapteenit David Guérois ja Anthony Martin, 15 pelaajaa sekä kaikki paikalla olleet ATC:n kannattajat.

Iso kiitos myös CUPRA Angers Groupe Boucherille heidän tuestaan ​​4 naisten joukkuetta ja 6 miesten joukkuetta kaudella 2022/2023.

Angers ATC 1:lle nyt matkalla National 2 -mestaruuskilpailuihin, jotka järjestetään ensi lokakuussa!

Löydä Angers Tennis Clubin virallinen julkaisu tämän linkin kautta.