Kun kerroimme sinulle, että padel houkutteli pelaajia kaikilta elämänaloilta, emme voi: Léa Van Der Zwalmen (282e), palmutenniksen maailman ykkönen pelaa näissä Interclubs N1 2024 Bigille Padel. Ja hän on juuri voittanut ensimmäisen tapaamisensa!

28-vuotiaana Léa käyttää monia hattuja… tai pikemminkin monimailoja. Hän, joka aloitti squashin hyvin nuorena, huomasi pelaavansa tennistä ja intohimo syntyi. Tänään hän lisäsi mailaansa merkkijonon: pelaaja padel tulla joksikin.

Hänen alkunsa kämmenpelissä

Pohjimmiltaan, Olen squash-pelaaja. Aloitin 8-vuotiaana ja pelasin 10 vuotta Toulousessa. Myöhemmin minulla oli mahdollisuus muuttaa Englantiin ja tein vastaavan BAC:n englantilaisessa koulussa. Ja heillä oli tenniskenttä kampuksella.

He tulivat hakemaan minua ja kertoivat minulle, että minun squash-taustani vuoksi minun oli ehdottomasti kokeiltava tätä lajia. Mitä minä olen tehnyt, minä rakastin ja vuonna 2017, kun nuorempi vuoteni oli ohi, Omistauduin täysin tenniksen pelaamiseen.

Se on hyvin erilainen urheilulaji ja samalla kaiken mailaurheilun alkuperässä. Se on vähän a padel XXL, koska se on 30m x 10m kenttä, jossa on vanhat puiset tennismailat ja melko raskas pallo.

Pidin todella haasteesta oppia kaikki uudelleen, oli kyse sitten tekniikasta tai strategisesta näkökulmasta, joka on hyvin läsnä tässä pelissä.

Koska 2017, Haastoin itseni menemään ja nousemaan maailman ykköseksi, joka on vähän kuin Serena Williams. Joten kolmen tunnin harjoittelun jälkeen vuoden ajan nousin maailman sijasta 20 sijalle 2.

Nykyään asun Bordeaux'ssa ja olen tennisseuran puheenjohtaja. Pelaan tänään vähemmän työn kanssa, mutta tavoitteet ovat edelleen olemassa: voitti Ranskalle ensimmäisen mestaruuden sitten 50-luvun.

Léa Van Der Zwalmen palmupeli

Hänen saapumisensa padel

Puolentoista vuoden ajan olen vastannut ystävien puheluihin mennä pelaamaan siellä täällä padel. Ja otan paljon iloa mennä sinne.

Olen erittäin iloinen saadessani osallistua näihin Ranskan joukkuemestaruuskilpailuihin. On totta, että olen kilpaillut Ranskan squashin mestaruuskilpailuissa, sitten Jeu de Paumessa ja nyt padel, se on hieno kokemus.

Uskon vakaasti, että kaikki nämä mailalajit täydentävät toisiaan. Kun pelaan tennistä, olen vakuuttunut, että se auttaa minua padel ja päinvastoin. Se toimii pelin eri puolilla.

Aloin pelata padel Bordeaux'ssa kesällä ulkona. Se oli minulle muutos, koska tennistä pelataan yksinomaan sisätiloissa ja joskus on turhauttavaa, kun ulkona paistaa kirkas aurinko. Askel askeleelta, Minut havaittiin ja osallistuin P250-, P500- ja joskus hieman kovempiin turnauksiin.

Mutta se, missä minulla on hauskinta, on sekanelinpeli. Pelaan suuren ystäväni Thomas Lagarden kanssa. Matkustelemme vähän, ansaitsemme pisteitä, vaikka loppujen lopuksi en välttämättä ota sitä kovin vakavasti.

Hänen läsnäolonsa Interclubsissa

Kaikesta huolimatta minun on myönnettävä, että kun olen noussut vähitellen riveihin päästäkseen Ranskan mestaruuteen, se on aika uskomatonta. Se saa minut haluamaan vapauttaa enemmän aikaa suhtautua asiaan todella vakavasti!

Näissä interclubeissa Olen hämmästynyt, olen kuin lapsi! Tunnelma on hullu. Kun miehet ja naiset pelaavat samaan aikaan, on mahdollista nähdä uskomattomia otteluita. JTunnistan useita tähtiä, joita ihailin P2000:ssa ja olen täällä saadakseni mahdollisimman paljon kokemusta ja ennen kaikkea kuluttaakseni ihana viikonloppu ystävieni kanssa.

Lea Van Der Zwalmen Catherine Lalanne

Voit seurata muita näitä interclubeja suorana ja kokonaisuudessaan Padel MagTV.

Gwenaelle Souyri

Se oli hänen veljensä, joka eräänä päivänä käski häntä seuraamaan häntä radalla. padel, sen jälkeen Gwenaëlle ei ole koskaan poistunut kentältä. Paitsi silloin, kun se tulee katsomaan lähetystä Padel Magazine, Du World Padel Tour… tai Premier Padel…tai Ranskan mestaruuskilpailut. Lyhyesti sanottuna hän on tämän urheilun fani.