Lebrón ja Galán pikatilassa! Menorca Openin vuoden 2021 viimeisessä välierässä maailman numerot osoittivat olevansa jälleen 100%. Kesti vain tunnin varata päänahan uusi argentiinalainen pari, johon kuuluvat Sanyo Gutierrez ja Agustin Tapia.

Lugo Openilla kruunatut Juan Lebron ja Alejandro Galán vahvistavat erittäin hyvän muodonsa voittamalla Sanyon / Tapian.

Ensimmäisessä erässä espanjalaiset tekivät tauon neljännessä pelissä Gutierrezin virheen johdosta 3-1. Etuna he pitävät ensimmäisen erän loppuun: 6-3.

Toinen erä on kiistelty upeilla pisteillä. Mutta Lebron ja Galan ottavat vastustajiensa palvelun parhaalla hetkellä: 5-4. Ale Galan voittaa palvelupelin ja päättää tämän toisen erän: 6-4.

Voitto suorissa erissä Juan Lebronille ja Ale Galanille, jotka yrittävät tehdä sen uudelleen finaalissa Paquitoa ja Di Nennoa vastaan!