Tätä ensimmäistä P1000-mallia on kirjoittanut Henri Leconte Padel Kiertueella Lou Tennis Parcilla, meillä oli oikeus kauniiseen esitykseen Henri Leconten puhalluksessa huolimatta Pierre Gadrasin loukkaantuneesta puolivälierästä.

Moreau / Lopes-pari menee loppuun. Takaisin tähän turnaukseen.

Gauthier / Boulade: Palataanko tulevaisuuteen?

Luulimme olevamme vuosi sitten, kun näimme sen ensimmäistä kertaa sen jälkeen

Viime lokakuussa Boulade / Gauthier-pari uudistui. He kilpailivat loogisesti tämän turnauksen voitosta. Turnaus, jossa heidän ei tarvinnut pakottaa vasta finaaliin. Corbelliä / Bensadounia vastaan ​​ajattelimme kuitenkin, että asiat monimutkaistuvat heille. Mutta he ottivat myös 6/2 6/4 koron.

Miotto / Levrat väijytyksessä

Side Lopes / Moreau, tie oli hieman monimutkaisempi välierissä, koska Miotto / Levrat-pari onnistui saamaan heidät pelaamaan tie-breakin toisessa erässä. Toinen sarja he hävisivät. Erittäin hyvä kurssi Lyonnais Miotto / Levratille, jota emme välttämättä odottaneet tässä kilpailun vaiheessa ja kuka onnistui voittamaan Morillon / Desliens-parin puolivälierissä kahdessa sarjassa (2/7 5/6)

Lopes / Moreau matkanopeudella

Lopes / Moreau -pariskunta on aina hyvin sijoittunut ja usein voittaja. Lou Tennis Parc P1000 ei ole poikkeus säännöstä. Voimme jopa sanoa, että alusta loppuun yksikään pari ei onnistu ravistelemaan Lyonin paria. Lopes / Moreau voitti siksi Lou Tennis Parc / HLP Tour 2017 -vaiheen.

Mestarin johtama turnaus

Turnauksen hallinta tuntui kuitenkin monimutkaiselta, koska sillä oli 33 paria 2 kentällä. Viimeisten vaiheiden oli tarkoitus päättyä klo 18. Françoise Wogue ja Ivan Masson ovat kuitenkin saavuttaneet mahdottoman.
Erityinen maininta turnauksen järjestäjille ja erityisesti Françoise Wogue (turnauksen erotuomari), Capucine Percher (HLP Com Manager), Ivan Masson (johtaja) padel klubin jäsen) ja sen presidentti Sébastien Faure.

Nähdään pian seuraavalle pysäkille 20. toukokuuta Manosquessa!