P1 Madrid – Galan / Lebron voittaa kauniin Paquito / Di Nennoa vastaan

Ale galan ja Juan Lebron olivat jälleen vaikeasti tänä iltana voitettuaan Premier Padel Madrid P1 Paquito Navarroa ja Martin Di Nennoa vastaan ​​hengästyttävän jännityksen jälkeen, 2:28. Wizink Centerissä, Rooman maailmanlistalla – pisteillä 1/5 7/6 2/6.

Yleisö Paquito/Di Nenno

Se on paras ottelu padel jotka voivat olla olemassa. Kolmas finaali neljästä turnauksesta Premier Padel saman julisteen kanssa. Paquito ja Di Nenno voittivat Dohassa, kun taas Lebron ja Galan kostivat Roomassa.

Pelin alku on tasainen. Neljä miestä pelaa parhaimmillaan, mikä viittaa hulluuden otteluun. Wizink Center laulaa Paquiton nimeä. Madridin yleisö on valinnut leirinsä.

4/3:ssa Paquito ja Di Nenno saavat taitepisteen. Juan Lebron yrittää pientä pudotusta, mutta pallo pysyy verkossa. Tauko on tehty, yleisö iloitsee.

Mutta sarjaa nº1 on erittäin vaikea ottaa. He eivät koskaan anna periksi ja useiden asetuspisteiden tallentamisen jälkeen he ovat palanneet. Kun näytti siltä, ​​että erä oli menossa tie-breakiin, Martin Di Nenno otti asiat omiin käsiinsä ja voitti ensimmäisen erän! Paquito häikäisee. 7/5

Lebron ja Galan palaavat

Lebron ja Galan ovat tulissa tauon jälkeen. He palaavat kentälle ja tekevät sisääntulokatkon.

He eivät jätä vastustajille mahdollisuutta palata, ja jopa ajavat pisteen kotiin toisella tauolla. Peli kääntyy.

Alejandro Galan ottaa sen ylemmäs, ja se tekee kaiken eron. Tällä viikolla madrilenilainen kamppaili päästäkseen otteluihinsa, mutta sisälle päästyään hänen pelitasonsa oli kohtalokas vastustajille.

Lebron ja Galan työntävät ottelun kolmanteen erään. 6/2

Seitsemäs titteli XNUMX finaalissa

Periksi luovuttamatta espanjalais-Argentiina-pari lähti jälleen hyökkäykseen kolmannen erän alussa: neljä ensimmäistä peliä olivat tasaisia, mutta espanjalaiset pitivät kiinni. Mikä pahempaa, he saavat tauon irtautua 3/3, sitten 2/4.

Galan ja Lebron voittivat Madridissa

Paquito Navarro on edelleen räikeä, mutta ottaa osuman fyysisesti, kun taas Di Nenno pysyy moitteettomana puolustuksessa, ei pysty vaikuttamaan hyökkäykseen. Vastapäätä Lebron nostaa pelitasoaan ja Galan on keisarillinen erän lopussa.
N°1 tauko jälleen ja voitto 6/3, voitti kauden seitsemännen finaalin 13 kilpailijasta.