Dorian De Meyer ja Thomas Vanbauce tarjoavat itselleen uuden P1000:n voiton jälkeen sunnuntai-iltapäivän finaalissa klo. Rennesin puutarha.

jälkeen Perpignan viikko sitten, Dorian De Meyer ja Thomas Vanbauce tekevät sen uudelleen Rennesissä. Bordelais on dominoinut koko turnauksen. Todisteeksi he eivät ole menettäneet yhtäkään sarjaa Bretagnessa.

Pudotettuaan Le Saux/Reichmannin semifinaalissa (6/2 7/6), Dorian ja Thomas ottivat koston finaalissa Auradou/Forcinia vastaan, joka oli voittanut heidät (7/5 7/5) joulukuussa ottelussaan. klubi, Big Padel Bordeaux-Merignac. Tällä kertaa FFT-rankingissa 17. sijalla olevat pelaajat voittivat 6/4 6/3 ja ovat täynnä itseluottamusta ennen kauden ensimmäistä P2000:aa. järjestetään kahden viikon kuluttua klo Padel Horisontti.

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !