Johan Bergeron/Benjamin Tison ja Charlotte Soubrié/Élodie Invernon voittivat P1000, josta kiisteltiin tänä viikonloppuna Toulousessa Padel Seura. Turnauksen sijoitetut numerot 1 ovat siis pitäneet sijoitustaan ​​hyvin.

Miesten puolella ranskalaiset numerot 1 jatkavat sarjaansa voitettuaan Ranskan mestaruuden ja P2000:n Toulousessa. He voittivat tämän korkean P1000:n häviämättä yhtään erää. Upea suoritus, mukaan lukien voitto 7/6 6/4 finaalissa Blanqué / Leyguea vastaan.

Naisten joukossa myös Ranskan varamestarit pitivät arvoaan.

sobrie invernon fft padel tour voitto

Todellakin, Collombon/Godallier-parin puuttuessa Élodie ja Charlotte olivat turnauksen suuria suosikkeja ja he ottivat tämän aseman. He hallitsevat finaalissa sijoitettua 2, Lefevre / Ros.

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !