P2000 des Pyramides: Blanquen ja Leyguen mestarit

jälkeen numeroiden 1 voitto Alix Collombon ja Léa Godallier naisten finaalissa P200 des Pyramidesissa oli miesten vuoro ottaa radalle.

Päivän ottelu jäi kesken Bastien Blanqué ja Thomas Leygue à Max Moreau - Victor Saenz.

Voisi sanoa, että se oli vähän vastakkainasettelua World Padel Tour vs APT, kaksi paria leikkivät eri piireillä.

Katsojat saivat nauttia kauniista hetkestä padel voittavilla laukauksilla, off-track, laajennettu vaihto. Kaikki mitä rakastamme tässä urheilussa!

Fyysisesti raikkaampi, Bastien Blanqué ja Thomas Leygue hallitsi radalla ansaitakseen voiton 6-2 / 6-3.

Hallittu turnaus Madridissa harjoittelevalle parille, jolla on vain suoria sarjoja, voittaa. Mitä täyttää luottamuksella Ranskan mestaruuskisoihin, jotka järjestetään ensi viikonloppuna WinWinissä Padel Kaapit!

Hieman sisällä finaalissa Max Moreau ja Victor Sáenz pelasivat edelleen loistavan turnauksen, jossa voitettiin kaksi turnauksen pelottavinta paria: Britos / Inzerillo ja Scatena / Torre!