Heitä odotettiin suosikit eivät tuottaneet pettymystä: Léa Godallier ja Alix Collombon voittivat ensimmäisen P2000-sarjan vuonna 2021, joka pidettiin Mas-tapahtumassa Perpignanissa.

Naisten finaali P2000 perpignan 2021 martin detriviere collombon godallier

Kilpailu estettiin: yhdistys 29. Ja 34. Pelaajan välillä World Padel Tour aikoi satuttaa Ranskassa. Ja vaikka Léa Godallier ei ole tottunut kehittymään radan vasemmalla puolella.

Ensimmäisessä yhteisessä turnauksessa Ranskassa (he liittyivät Marbellan EM-kisojen aikana, jolloin voitetaan puolivälierä), Léa ja Alix ovat lentäneet turnauksen yli jättämättä yhtään sarjaa matkalla.

Finaalissa ranskalaisten joukkuetovereiden Amélie Detriviere ja Mélissa Martin ottelu oli hyvä ja näytti hyviä asioita, mutta he hävisivät lopulta 6/3 6/1. Tämä tarkoittaa sitä, että höyryrullan taso oli edessään.

Siihen asti vastustajat, Collombon ja Godallier näyttävät täydentävän toisiaan hyvin radalla, ja kaikkien pelaajien on otettava se ylöspäin, jos he haluavat ravistaa heitä hieman.

Mélissa Martinille ja Amélie Detrivierelle se oli menestyvä turnaus, joka päättyi kauniiseen hopeamitaliin.

Kolmannen sijan ottelussa Elodie Invernon ja Géraldine Sorel asettivat kokemuksensa Wendy Barsottia ja Lucile Pothieria vastaan.