Tämä sunnuntai oli synonyymi P500:lle Saint-Louis'ssa, Etelä-Alsacessa. Kivenheiton päässä Sveitsin ja Saksan rajoista kuusitoista joukkuetta kilpaili pokaalista Sveitsin kolmella sisäradalla. 4Padel paikallinen.

Yleensä Alsatian P500:ssa, mutta myös Montbéliardin (Doubs), Mulhousiens Teri Groll (71. ranskalainen) ja Diego Garcia (71.) olivat pääosin suosikkeja heikommin sijoittuneita pareja vastaan, joiden palkintolistat olivat vähemmän ravittu.

Siemennyt 1 haastoi

Mutta ensimmäisestä ottelustaan, puolivälierissä, Groll/Garcia-parin haastoi enemmän kuin kaksi pelaajaa, jotka olivat sijalla 396 ja 873: Strasbourgin pelaajat Guillaume Olivier ja Clément Wolff, kaksi hyvää tennispelaajaa, pelasivat rohkeasti onneaan, eivät tuotti vain 7/6 7/6, ennen kuin lasketaan tauon ennakko toisessa erässä.

Semifinaalista ei ollut yhtä kiistaa sijoitetulle 1:lle, joka kohtasi tämän vuoden ensimmäisen P500:n yllätysparin Haut-Rhinissä: koostaan ​​huolimatta Jonathan Ortschitt (1306.) ja Martin Schmuda (1913.) eivät päässeet. paino. Mutta he kompensoivat sen voittamalla ottelun 3. sijasta Charles Georgia (293.) ja Stéphane Jackyä (445.) vastaan.

Finaalissa Groll / Garcia löysi siemenen 2, joka koostui Tiphaine Holderbachista (151.) ja jättiläisestä Julien Motzista (558., 2,04 m). Ja jälkimmäinen aloitti ottelun alemmasta sijoituksesta huolimatta paremmin ja voitti ensimmäisen erän lukemin 6/3. Mulhousiens reagoi toiseen, voitti 6/3, ennen kuin tiukensi peliä ottelun lopussa ja päätti toisella 6/3.

Takaisin 50 parhaan joukkoon?

Voitto, joka mahdollistaa nämä kaksi tennispelaajaa, jotka pelaavat hyvin vähän padel päästäkseen lähemmäksi parasta sijoitustaan: Garcia saavutti 48. sijan ja Groll oli 32. Ranskassa vuonna 2021, seuraavana päivänä hänen Ranskan mestaruuskilpailujen puolivälierissä, ikimuistoisen "perf" jälkeen 1/8:ssa!