Fernando Belasteguín ja Arturo Coello voittivat eilen illalla sarjan ensimmäisen painoksen Premier Padel Meksikon majuri. Argentiinalainen ja espanjalainen voittivat finaalissa Sanyo Gutiérrezin ja Agustín Tapian kolmessa erässä (6-3, 3-6, 6-3) ja voittivat näin ensimmäisen turnauksensa. Premier Padel. Finaali, joka pelattiin meksikolaisten fanien edessä GNP-stadionilla Monterreyssä, osoittautui jännittäväksi.

Kauden neljännen Majorin tyrmäsi sää: aiemmin tänä sunnuntaina Sanyolla ja Tapialla voitti ensimmäisen semifinaalin, siirretty lauantaille sateen takia, voitti Chingotto/Garridoa vastaan ​​6-2, 6-7, 7-5. Bela ja Coello olivat niitä voitti Di Nennon/Nieton kahdessa tiukassa erässä (7-6, 6-4). Jälkimmäinen pelasi siis toisen finaalinsa radalla Premier Padel, nähtyään pokaalin liukuvan heiltä Mendozassa hyväksi Stupa ja Lima. Mutta tällä kertaa Sanyo Gutiérrez ja Agustín Tapia eivät voineet estää "pomoa" ja hänen nuorta kumppaniaan kruunaamasta.

Fernando Belasteguín kehui ottelun jälkeen "organisaation ja pelaajien ponnisteluja [huom: sääolosuhteisiin nähden]. Olen erittäin onnellinen ja voin vihdoin tuntea oloni hyväksi ensimmäisen mestaruuteni voittamiseni jälkeen. Premier Padel". Meidän täytyy uskoa, että hänen 62 WPT-turnauksensa eivät riitä tälle kyltymättömälle 43-vuotiaalle mestarille!

Mestarilainaukset ja viralliset kuvat

Voittajien reaktiot ottelun jälkeen löytyvät viralliselta Twitter-tililtä Premier Padel (LINKKI VIDEOON):

Fernando Belasteguín: ”Muistan Monterreystä organisaation ja pelaajien vaivannäön. Olen erittäin onnellinen ja voin vihdoin tuntea oloni hyväksi ensimmäisen mestaruuteni voittamiseni jälkeen. Premier Padel".

”Jos annat kaikkesi, jos keskityt 100%, tuloksia tulee. Olen erittäin iloinen voidessani voittaa tämän Majorin ja tehdä sen yhdessä Fernando Belasteguínin kanssa”, lisäsi Artuo Coello.

Finaali tai sen kohokohdat voidaan kokea uudelleen YouTube-kanava Premier Padel.

40 vuoden tenniksen jälkeen Jérôme putoaa pottiin padel vuonna 2018. Siitä lähtien hän ajattelee sitä joka aamu parranajon aikana ... mutta ei koskaan parranajoa pala kädessä! Toimittaja Alsacessa, hänellä ei ole muuta tavoitetta kuin jakaa intohimonsa kanssasi, puhutpa sitten ranskaa, italiaa, espanjaa tai englantia.