Lähes 80 joukkuetta viikossa La Frodossa Padel Kuppi. Suuri menestys tälle ensimmäiselle painokselle osoitteessa Padel Club de Cassis, hyvällä säällä, joka mahdollisti kaikkien otteluiden pelaamisen (230 pelattua ottelua).

"Yksi kauneimmista ranskalaisista turnauksista, puhumattakaan kauneimmista”Voisi sanoa esimerkiksi Maxime Moreaun huolimatta finaalin monimutkaisesta tappiosta.

Järjestäjät kertovat meille, että ystävällisyys ja leikki olivat tavoitteemme, ja läsnä olevat pelaajat olivat positiivisesti yllättyneitä matkasta".

On sanottava, että parhaat turnauksen aikana läsnä olleet pelaajat hemmoteltiin erityisesti majoituksella hotellissa LES JARDINS DE CASSIS.

Ei ole yllättävää, että turnauksen suosikkipari Godo / Scatena voittaa Frodon 1. painoksen Padel Kuppi.

Ranskan ja Espanjan parien ainoa hälytys oli heidän välieränsä toinen sarja Salines / Nicolia vastaan, joka ei ollut kaukana toisen kierroksen voittamisesta. Ottelu hävisi lopulta 6/1 7/5.

Finaalissa Moreau / Acevedo-pari ohitettiin taktiikalla, jonka Scatena / Godo asettivat. Suosikit pelaavat tällä viikonloppulla kiristyneellä tuulella. Hän osoitti, että oli mahdollista puolustaa hyvin nopeasta maasta huolimatta.

Muistakaamme, että Acevedo / Moreau-parin oli taisteltava päästäkseen tähän Frojon ensimmäisen painoksen finaaliin Padel Kuppi. Hän voittaa 3 erässä ranskalais-argentiinalaista paria Alsina / Fernandez.

Frojon toinen painos Padel Cup on jo suunniteltu.

"Emme voi odottaa olla siellä!”Lopettaa yksi turnauksen järjestäjistä Jérôme Inzerillo.