Tänä viikonloppuna pidettiin 1. painos finaalissa alueellisten klubien välisten mestaruuskilpailujen padel Bretagnen liigalle. Kilpailevat joukkueet pystyivät 2 päivän ajan ylpeänä puolustamaan värejään rinteillä Rennesin puutarha (35), hauskassa ja ystävällisessä ilmapiirissä.

Naisten aluekilpailussa 1

Se oli isäntäjoukkue, joka sijoittui ykkössijalle vakiinnuttamalla itsensä pomoiksi tutulle alueelle. VMTC Tennisseura sai erittäin hyvän toisen sijan.

Alueellinen herrasmiesten joukossa 1

Miesten osalta se on loistava menestys Garden Rennesille, joka yksin on palkintokorokkeella kaksi ensimmäistä sijaa.
Itse asiassa molemmat joukkueet voittivat kotonaan, mikä antoi joukkueelle 1 mahdollisuuden edustaa Bretonin värejä National 2 -mestaruuskilpailuissa syksyllä 2022.

Bretagnen interclub-voittaja R1 H

Alueellinen herrasmiesten joukossa 2

Rennesin kaupunki on ehdottomasti valokeilassa ja siitä näyttää tulevan kaupunki padel Bretagnessa. Tällä kertaa ykkössijaa ei saanut Garden Rennes, vaan seura Padel Rennes jonka jälkeenATP Le Trez-Hir sijaitsee Plougonvelinissä.

Voiton ansiosta Rennesin joukkue nousee ensi kaudella Regional 1 -sarjaan.

Onnittelut kaikille joukkueille, jotka osallistuivat tähän mahtavaan mestaruuteen.