Wendy Barsotti ja hänen espanjalainen kumppaninsa Ana Fernandez De Osso ovat hävisi karsinnan ensimmäisellä kierroksella kohtaa Aguilar (65) / Manquillo (64) naisten taulukossa. Ranskalainen kertoo meille.

Hänen paluunsa otteluun

Olen pettynyt, turhautunut, koska niin sanoin Robinille (Haziza) ottelun lopussa, sanon itselleni, että hyviä vaiheita on, mutta itse asiassa minulla on sellainen vaikutelma, etten koskaan pysty pelaamaan peliäni, koska toisaalta he pelaavat erittäin hyvin, lähettävät vain lentokoneita, eikä sinulla ole koskaan aikaa laittaa pelisi paikoilleen.

Sen jälkeen minulla oli silti hauskaa. Minulla oli pelivaiheita, joissa olin tyytyväinen itseeni, koska yleensä virheitä tulee ehkä muutama enemmän. Sanotaanko, että minulla on muutama positiivinen seikka. Mutta on totta, että kun katsot ottelun loppua, näet 43 minuuttia, sanot itsellesi: "Vau, se menee liian nopeasti".  

Carla oli varoittanut minua, hän oli soittanut niitä Jessin kanssa ja hän sanoi minulle: "Saatat nähdä, se menee todella nopeasti, sinun täytyy saada asiat rauhoittumaan, katkaista rytmi". Ja itse asiassa sanot itsellesi "erittäin hyvä, aion tehdä loboja", mutta he lähettävät vaikka lobat. Heillä on aina aikaa asettua, pelaat kovaa alas ja lähetät itsellesi koneen, mutta rytmiä on erittäin vaikea rikkoa, suoraan sanottuna, he pelaavat erittäin hyvin ja uskon, että heidän iässään he onnistuvat menemään pitkälle.

Olen iloinen, että sain pelata. Kumppanini oli erittäin mukava, hän sai minut tuntemaan oloni erittäin mukavaksi.

Barsotti Bordeaux P2

Ei ihanteellinen valmistelu

Sinun pitäisi tietää, että olin lomalla koko viikon, ja kun olen lomalla, en harrasta urheilua. Joten olin Korsikassa, söin makkaraa, söin pasteetta joka päivä. Ja kaksi päivää sitten olin vielä Korsikassa: saavuin eilen! Mutta hei, minulla ei ollut huono olo, ainakaan fyysisesti. Mutta on totta, että kun valmistaudut joka päivä, se on erilaista. Mutta joka tapauksessa, kiitos kannattajilleni, että katsoitte minua, minulla oli huikea tilaisuus pelata näitä tyttöjä ja nähdä, missä olette ja tunnistaa kehityskohteenne.

Itse asiassa se, että minulla on vierelläni myös sellainen kumppani, on todella typerää, mutta koko ottelun ajan hän käski minua viettämään aikaa pisteiden välillä. Se on typerää, mutta se on totta. Nämä ovat kokemuksia ja hetkiä, jotka saavat meidät oppimaan paljon, joten olen erittäin onnellinen. Tietenkin olen turhautunut, koska en ole tehnyt enempää pelejä, enemmän pisteitä, mutta se on ensi kerralla.

Onnittelut joka tapauksessa kaikille järjestäjille, sillä suoraan sanottuna täällä on mieletön ilo pelata. Pysyn siellä muutaman päivän ja palaan sitten harjoituksiin. On FIP:t, jotka seuraavat toisiaan kesäkuun lopussa heinäkuun alussa, joten se jatkuu Italiassa, Espanjassa, kaikki se…

Dorian Massy

Uusi seuraaja padel, Minua kiehtoo tämä dynaaminen urheilulaji, jossa yhdistyvät strategia ja ketteryys. Löydän padel uusi intohimo tutkia ja jakaa kanssasi Padel Magazine.