Wendy Barsotti, joka kuuluu ryhmään, joka lentää Marbellan EM-kisoihin, kommentoi ensimmäistä valintansa ranskalaisjoukkueeseen!

Ratkaiseva harjoittelu

Padel Magazine : Tämä valinta on ensimmäinen sinulle, odotit sitä?

Wendy Barsotti: Aluksi ei, koska olin läsnä vain yhdessä kokouksessa. En ole tehnyt koko turnauskautta Ranskassa ja ajattelin, että minulla oli paljon todistettavaa. Luulin, että minulla oli taso olla leirillä, mutta menemällä sinne en uskonut, että minut valitaan EM-kisoihin. Mutta on totta, että harjoittelun aikana tunsin paremmin ja paremmin ja aloin uskoa sitä. Se tekee minut erittäin onnelliseksi, koska näen, että minulla on potentiaalia ja valmiuksia liittyä Ranska-ryhmään, se on minulle erittäin rohkaisevaa. 

Padel Magazine : Oliko harjoittelupaikka mielestäsi ratkaiseva?

Wendy Barsotti : Luulen niin. Robin halusi todella nähdä muodon, pelitason, halun ja jopa tavan olla jokaisen tämän kurssin aikana läsnä olevan pelaajan ryhmässä. Minun mielestäni, sijoitus koulutuksen lisäksi myös osallistuminen turnauksiin (Toimittajan huomautus: Wendy osallistui vuoden alussa FIP Star of Nuciaan sekä FIP Stariin Dubaissa).

"Lisää ominaisuuksia oikealla"

Padel Magazine : Kenen kanssa pelasit tämän harjoittelun aikana?

Wendy Barsotti : Soitin Lucile Pothier, jonka kanssa pelaan Ranskan mestaruudet tällä kaudella, mutta myös Élodie Invernonin, Alix Collombonin ja Yohan Boronadin kanssa (Toimittajan huomautus: Mélissa Martinin ja Jessica Ginierin poissa ollessa Yohan Boronad tuli tekemään sparrausta). Nautin todella yhdessä kaikkien kumppanieni kanssa. Pelin ensimmäisen pelini vasemmalla ja sitten vain oikealla. Robin löytää minusta enemmän ominaisuuksia kuin pelaaja oikealta kuin vasemmalta, minkä kanssa olen samaa mieltä. Tiedän sen lisäksi, että hän luottaa minuun joukkueessa oikeanpuoleinen pelaaja.

Padel Magazine : Onko sinulle voittoja, jotka laskivat?

Wendy Barsotti: Luulen, että Robin katsoi todella pelitasoa ja potentiaalisia pareja, jotka voisivat toimia EM-kisoissa. Mutta on totta, että lauantai-iltapäivän ottelun aikana tunsin olevani erittäin hyvä. Joten minun piti näyttää taso, jolla minulla oli, sekä potentiaalini.

Wendy barsotti ranska padel forehand-kauppa

 

Halu mennä eteenpäin

Padel Magazine : Mitkä ovat mielestäsi vahvuutesi ja heikkoutesi?

Wendy Barsotti: Mielestäni olen aggressiivinen pelaaja, joka yrittää aina edetä eteenpäin, koska olen mukava netissä. Luulen, että myös smash on vahva kohta. Kehittyvien akselien osalta mielestäni minulla on vielä paljon töitä, koska olen pelannut vain kaksi vuotta padel. Ajattelen erityisesti taktista puolta, mutta myös puolustustani. Tietäen, että aion pelata oikealla puolella, mielestäni minulla on paljon tehtävää tällä puolella.

Padel Magazine : Kenen kanssa näet itsesi pelaavan EM-kisoissa?

Wendy Barsotti: Tulen hyvin toimeen kaikkien tyttöjen kanssa. minulla ei ole ei välttämättä mieluiten. Näemme, mitä Robin päättää. Mielestäni minulla on hyvä sopeutumiskyky kaikkien pelaajien kanssa yleensä, joten luulen voivani pelata kaikkien joukkueen pelaajien kanssa.

Padel Magazine : Sana loppuun?

Wendy Barsotti: Olen erittäin motivoitunut ja erittäin ylpeä voidessani edustaa maani kilpailussa. Se on tavoite, jonka olen asettanut itselleni, mutta tiedän, että se on vasta alkavan uuden seikkailun alku! Minä katson eteenpäin !

joukkue Padel Magazine yrittää tarjota sinulle vuodesta 2013 parasta padel, mutta myös tutkimuksia, analyyseja yrittää ymmärtää maailman padel. Pelistä urheilun politiikkaan, Padel Magazine on palveluksessasi.