Tämän WPT Amsterdam Openin naisten finaali oli Cascaisin kosto, jonka Ariana Sanchez ja Paula Josemaria voittivat Bea Gonzalezia ja Marta Ortegaa vastaan. Tänä syyskuun 11. päivänä Bea Gonzalez loukkaantui sinetöi ottelun kohtalon, kun taas Sanchez/Josemaria-pari johti 7/5 1/0.

Tänä sunnuntaina saimme nähdä valloitetun yleisön ja Amsterdamin keskustorin täyden salin edessä kauneutta kahden loistavassa kunnossa olevan parin välillä.

Bea Gonzalez ja Marta Ortega vasemmalla Ariana Sanchez ja Paula Josemaria oikealla

Ensimmäinen tauko kääntyi nopeasti parin Ortega / Gonzalez eduksi, joka teki ottelun punto de orossa ja johti 2-1. Mutta suosikit reagoivat nopeasti tasaamalla 3-3 ilahduttuaan Marta Ortegan palvelusta.

Sade puntos de oro

Seuraavassa pelissä, kun he ovat tappiolla 15/40, Ari ja Paula säästävät vielä kaksi taitepistettä, mutta Sanchez lähettää bandeja suoraan punto de Oron sivuikkunassa. 4-3 nuorimmalle neljästä espanjalaisesta.

Tämän erän päättämishetkellä tarjoilullaan Ortegalle ja Gonzalezille on ominaista huomattava kärsivällisyys pisteiden rakentamisessa ja kyky tehdä vähemmän virheitä kuin vastustajansa. Ja on loogista, että he voittivat 6-4 tällä ensimmäisellä kierroksella, 55 minuutissa.

2. erän alusta lähtien Ari ja Paula ottavat vastapuolen tarjouksen voittamalla ensimmäisen punto de oronsa neljästä tässä ottelussa jo kiistellystä. Josemaria, hieman verkon apuna, näyttää nostavan pelitasoaan ja yllättää Ortegan iskunvaimella.

Ottelussa 3-0 uskomme, että maailman ykköset irtautuvat ja menevät tämän setin helppoon voittoon, mutta uusi ratkaiseva piste antaa paremman pisteen parin nro 1 nousta 3-2:sta. prosessi Josemarian palvelu.

Kaikki on tehtävä uudelleen Sanchezin ja Josemarian osalta, jotka palaavat välittömästi taisteluun ja rikkovat jälleen 4-2-johtoon. Sitten he merkitsevät palvelupelinsä ja vievät pisteen kotiin ottamalla Bean sitoumuksen ja päättävät toisen erän 6-2.

Ketkä alan pomot?

Viimeisen kierroksen alusta lähtien Sanchez ja Josemaria aikovat näyttää olevansa pomoja kentällä. Mutta Bea Gonzalez ei kuule sitä sillä tavalla ja laskee muutaman banderillan, kuten kaksi upeaa pudotusta toisessa pelissä.

Epävakaa, maailman ykköset näkevät numerot 1 palaavan voimaan ja kärsivät tämän 3. erän ensimmäisen tauon.

Bea Gonzalez puolustaa sitten kahta taitepalloa, mutta Marta Ortega puolustaa voittoisasti uutta punto de oroa upealla peräkäden volleylla. 3-1 altavastaajille.

19 voiton sarja päättyy

Paulan palvelupelissä Ortega ja Gonzalez osoittavat edelleen epäitsekkyyttään ja onnistuvat murtamaan vastustajansa saadakseen tuplatauon ja johtamaan 4-1. Olemmeko Josemarian ja Sanchezin 19 ottelun voittoputkessa loppumassa?

20-vuotiaana valloilleen Malaga Bea Gonzalez on ehdottomasti kaikkialla ja aiheuttaa jatkuvaa painetta ja vaaraa maailman ykköselle. Ja jälkimmäinen halkeaa, kuten Ari Sanchez, joka lähettää helpon iskun suoraan verkkoon: 1-5 Martitalle ja Bealle.

Väistämättä Sanchez ei voi tehdä viimeisessä palvelupelissään mitään estääkseen parin nro 3 kruunaamisen, mikä on olennainen 6-4, 2-2 6-1, tavalla. Tämä on toinen WPT Openin mestaruus tällä kaudella Ortegalle ja Gonzalezille, mestarillinen tänä sunnuntaina Amsterdamissa.

Nyt on miesten finaalin Lima/Stupaczuk vs Belasteguin/Coello aika seurata suorana lähetyksenä Canal + Sports 360 tai WPT maalintekijä