Coki Nieto ja Martin Di Nenno eivät saavuttaneet uutta saavutusta tänä lauantaina, ja he menisivät välierissä. World Padel Tour Buenos Airesin mestari.

Se on uusi finaali, joka odottaa sijoittuneita Arturo Coelloa ja Fernando Belasteguinia kahden erän voiton jälkeen Di Nennoa / Nietoa vastaan.  teloittajat eilen Sanyo / Tapia.

Ottelun alku oli outo, sillä kuudesta ensimmäisestä erästä tuli peräti neljä taukoa. Mutta kukin joukkue kahdesti varastettuaan vastustajan palvelun, kukaan ei onnistunut tekemään reikää. Tarjoilijat eivät olleet huolissaan uudelleen ennen 5-5. Mutta raha-ajalla Nieto huomasi olevansa 0/40 jäljessä ja luopui osallistumisestaan. Coello viimeisteli sitten erän 7/5 ensimmäisellä tilaisuudella, 58 peliminuutissa.

Toisen erän alku näytti tasaantuvan, mutta 5. eräe pelissä oli Di Nennon vuoro menettää syöttönsä. Ja tällä kertaa Belasteguin ja Coello ovat kiristäneet kaikki pultit, jotta he eivät antaisi vastustajiaan palata maalintekoon. Belasteguin otti vapisematta vastuun nuoren espanjalais-argentiinalaisen parin viimeisten toiveiden tuhoamisesta 1h48 kontrolloidun taistelun jälkeen.

Lopputulos: 7/5 6/4.

Coello ja Bela löytävät finaalissa parin, joka selviää toisen puoliskon voittajina, vastustaen Galan / Lebron ja Chingotto / Tello.

40 vuoden tenniksen jälkeen Jérôme putoaa pottiin padel vuonna 2018. Siitä lähtien hän ajattelee sitä joka aamu parranajon aikana ... mutta ei koskaan parranajoa pala kädessä! Toimittaja Alsacessa, hänellä ei ole muuta tavoitetta kuin jakaa intohimonsa kanssasi, puhutpa sitten ranskaa, italiaa, espanjaa tai englantia.