Jos he ovat edelleen Juan Lebronin ja Ale Galanin takana, Paquito Navarrolla ja Martin Di Nennolla on silti kaikki mahdollisuudet päättää vuosi ensimmäisellä sijalla.

Kiitos heidän voitto tänä sunnuntaina finaalissa World Padel Tour Buenos Airesin päällikkö, Paquito Navarro ja Martin Di Nenno pääsevät hyvin lähelle Ale Galania ja Juan Lebronia.

Kisassa yksin 1490 pistettä erottaa Di Nenno / Navarro -parin (21680 23170 pistettä) Galan / Lebron -parista (XNUMX XNUMX pistettä). Kun kaksi turnausta on jäljellä, pari, joka on jäljellä 7 peräkkäistä voittoa, voi siis vielä sijoittua Mariano Amatin pelaajien eteen.

Voitto Openissa ansaitsee 1 000 pistettä jokaiselle pelaajalle tai 2 000 parille, ja voitto Master Finalissa antaa 1 300 pistettä jokaiselle kaksikon jäsenelle. Finaaliparit saivat 1200 pistettä avoimessa ja 1560 Master Finalissa.

Joten ymmärrät sen jos Navarro ja Di Nenno voittavat kaksi seuraavaa turnausta, he päättävät kauden taatusti ensimmäiseksi, vaikka Lebron ja Galan ovat molemmilla kerroilla finaalissa!

Jos Lebron ja Galan pitävät tietyn johdon, kummallakaan parilla ei todellakaan ole oikeutta tehdä virheitä kauden lopussa. Molemmille osapuolille ennenaikainen putoaminen jossakin kahdesta seuraavasta turnauksesta voi suuresti haitata mahdollisuuksia lopettaa kausi rankingin korkeimmalla tasolla.

Meillä oli hauskaa tehdä erilaisia ​​skenaarioita ymmärtääksesi hieman paremmin.

Tapaus numero 1

• Lebron ja Galan voittivat Mexico Openin finaalissa Paquito Navarron ja Martin Di Nennon
  • Navarro ja Di Nenno voittivat mestarifinaalin ja Lebron ja Galan häviävät puolivälierissä

Lebron/Galan-pari sijoittui ykköseksi 1 25 pisteellä Di Nenno / Navarron 640 25 pisteellä.