Bea Gonzalez ja Marta Ortega voittivat World Padel Tour Getafe Challenger finaali Carla Mesaa ja Claudia Jenseniä vastaan.

Suosikit eivät tuottaneet pettymystä tänä sunnuntaina Pabellon Municipal Cubierto Juan de la Ciervassa. Turnauksen yllätysparia, Jensen/Mesaa vastaan, sija 2 kunnioitti hänen sijoitustaan. Jorge de Beniton pelaajat, jotka olivat hyötyneet Marrero/Sainzin paketista eilen, eivät onnistuneet hyödyntämään tätä lisälepoa eliminoidakseen uuden siemen tänä sunnuntaina.

Todellakin, kuten turnauksen alusta lähtien, Bea Gonzalez ja Marta Ortega olivat erittäin vakaita, ja he voittivat loogisesti kahdessa erässä: 6/4 6/1. Sarjan 10. ja 12. pelaajat voittivat vuoden 2022 ensimmäisen Challengerin ja ovat täynnä itseluottamusta ennen Alicante Openia, jonka ennätykset alkoivat eilen.

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !