Meillä oli kova taistelu Granada Open WPT:n ensimmäisestä naisten semifinaalista. Ravisteltiin ensimmäisessä erässä, Salazar ja Triay kaatui ottelun ja tarjosi itselleen kuudennen finaalin kuudessa tällä kaudella pelatussa turnauksessa.

Brea ja Gonzalez ravistelevat radan kuningattaret

Heidän paluulleen yhdessä, Delfi Brea ja Bea González hämmästytti Granadan keskustaa. Toisaalta heidän osallisuutensa, joka ei ole koskaan jättänyt heitä, mutta myös vaikuttavalla tarkkuudella pelissä. Alusta alkaen espanjalais-Argentiinalainen pari siirtyi ottelun johtoon ja johti 3-0. Triay ja Salazar ovat järkyttyneitä, mutta onnistuvat nousemaan tilanteeseen 3-3. Delfi ja Bea menevät ylikierrokselle ja ravistelevat radan kuningattaret. Triay ja Salazar ovat liian kurittomia ja antavat ensimmäisen erän mennä 6-3.

Numero 1s elpyi

Neljä pelaajaa käyvät intensiivisen välienselvittelyn. Taistelu on kovaa ja pelaajat ovat toisessa erässä 4-4. Mutta tällä kertaa kokemus on etusijalla. Salazar ja Triay ovat taitavampia ja työntää Brea / Gonzalez -parin rajojaans. Numerot 1 onnistuvat tekemään tauon ja tasoittamaan erässä kaikkialla, 6/4.

Triay ja Salazar koskemattomia

Ensimmäisessä erässä heckled espanjalaiset käänsi kokouksen täysin. Enemmän vaikuttavaa ja valloittavampaa, Triay ja Salazar sanelevat kolmannen erän pelin. Piirin numerot 1 ovat koskemattomia. Andalusialaisen yleisön työntämä pari Delfi/González yrittää saada takaisin ensimmäisen erän tasoa. Espanjalais-Argentiina-pari näyttää hävinneeltä ja häviää kahdessa tunnissa 3/6 6/4 6/1.

Gemma ja Ale pelaavat huomenna 11. peräkkäisen kahden kauden finaalinsa, mikä kertoo paljon heidän hallitsevasta asemastaan.

Toisessa välierässä Castello/Jensen kohtaa Josemaria/Sanchez. Kokousta seurataan Canal + Sport360 klo 16